18 / 05 / 2024

Bursa Dündarevi Klisesi satış bedeli

Bursa Dündarevi Klisesi satış bedeli

Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Tirilye Mahallesi'nde tarihi Aziz Yuhan na (Saint John) Kilisesi 1 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Bursa, dünyada en ucuz ve kaliteli kentler sıralamasında ilk 6 şehir arasına girdi

ADB’de yayın yapan Business Insider internet dergisi dünyada bin dolara yaşanabilecek ucuz ve kaliteli şehirleri sayfalarına taşıdı. O listede Türkiye’den ise Bursa yer aldı.

Bakyapı Group'tan Bursa'ya 2 bin 600 konutluk proje!

Yılda ortalama bin konutun anahtar teslimini yapan Bakyapı Group, Bursa dışında İstanbul, Çanakkale, Adapazarı, Konya'da da projeler üretiyor.

Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi şekilleniyor!

Belediye Başkanı Dündar: "Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Osmangazi Belediyesinin en büyük bütçeli en ciddi yatırımı. Bursa'yı Bursa dışına taşıyacak bir proje" dedi.

Bursa, dünyayla boy ölçüşebilecek konutlar üretiyor!

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSÎAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa'da konut satışının arttığını açıkladı. Mescioğlu, Ocak'ta 129, Şubat'ta 141, Mart'ta 115 ve Nisan'da 116 konut satıldığım kaydetti.

Bursa dönüşümü bekliyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Makbule Karabulut bugünkü köşe yazısında Bursa'daki kentsel dönüşümü anlattı. Karabulut, Bursa'nın kentsel dönüşümü beklediğini belirtti. İşte o haber...

Bursa Dürdane'ye yeni kavşak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Gemlik karayolu üzerinde en sıkıntılı bölgelerden biri olan Dürdane, Selçukgazi, Karabalçık ve Seçköy’ün ana yola bağlandığı noktaya da bir kavşak kazandırıyor.

Bursa Şehir Hastanesi 2017'de açılacak!

Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Şehir Hastanesi projesinin Bursa dışında çevre illere de hizmet vereceğini ve hastanenin 2017 yılında faaliyete gireceğini söyledi.

Kocaeli Tramvayı'nı Durmazlar Makine üretecek!

Bursa Dünyanın 7'nci tramvay markası olan İpekböceği ile Türkiye'nin ilk yerli tramvayını üreten Durmazlar Makine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı tramvay ihalesini 19 milyon 740 bin euroluk teklifle kazandı.

Bursa Dündarevi Klisesi 1 milyon dolara satılıyor!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Tirilye Mahallesi'nde tarihi Aziz Yuhan na (Saint John) Kilisesi 1 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi 12 Mayıs'ta!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayım başladı. Toplam 42 hektar alan üzerinde gerçekleştirilecek olan projenin 1’inci etap 1’inci kısmı 12 Mayıs tarihinde ihaleye çıkıyor.

Hüseyin Şahin: Bursa'da Haziran ayında kentsel dönüşüm başlayacak!

Milletvekili Hüseyin Şahin, Haziran ayında yapılacak seçimlerden sonra Bursa’da kentsel dönüşüm hamlesi başlatılacağını söyledi. Şahin, kentsel dönüşüm için harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Bursa'da tabakhaneler bölgesinin dönüşümü başladı!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı.

Bursa Kestel'in kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı Ersel Peker, bugünkü köşe yazısında Kestel Belediyesi'nin hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunduğu kentsel dönüşüm projesini anlattı. İşte o yazı...

Bursa Dündarevi Klisesi satış bedeli Haberi

Bursa Dündarevi Klisesi satış bedeli

Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Tirilye Mahallesi'nde tarihi Aziz Yuhan na (Saint John) Kilisesi 1 milyon dolara satışa çıkarıldı. 1923 yılında Yunanistan ile Türkiye arasında yapılan Nüfus Mübadelesi sonucu özel mülkiyete alınan ve Mudanya Belediyesi'nin imar planlarında 'Bahçeli ev' olarak geçen kiliseye bürokrasi engelinden dolayı dokunulamayınca sahibi satılığa çıkardı. Tirilye'de turizm rehberi Kadri Uyanık, binanın 1200 yılından kalan 7 yapı dan biri olduğunu ve adının 'Dündarevi' olarak geçtiğini söyledi. Uyanık, "Bu arsanın yapımı bürokrasi  engeline takıldı. Şayet bu arsanın izni alınmış olsaydı  apart otel olarak kullanıma açılacaktı"...