04 / 05 / 2024

Bursa Dutluca kiralık arsa

Bursa Dutluca kiralık arsa

Dutluca altında eski futbol sahasının da bulunduğu arsa Ticaret ve Sanayi Odası’na 10 yıllığına kiraya verilecek.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor!

Evli çiftlerin emlakçıların yolunu tuttuğu Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor. Bölgedeki yeni yapılar bile satılık ilanı taşıyor.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Kentsel dönüşüm, kiralık ev piyasasını hareketlendirdi!

Kentsel dönüşüm kiralık piyasasını hareketlendirdi. Son 1 yılda İstanbul’da fiyatlar ortalama yüzde 13 arttı. Kentsel dönüşümün yoğun olduğu ilçelerde ise yüzde 40’ı geçen artışlar görüldü.

Can Ekşioğlu: Anadolu Yakası’nda kiralık ev kalmadı!

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı.

İstanbul'da kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya; Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir’in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti.

Bursa Dutluca kiralık arsa Haberi

Bursa Dutluca kiralık arsa

Dutluca altında eski futbol sahasının da bulunduğu arsa Ticaret ve Sanayi Odası’na 10 yıllığına kiraya verilecek. Peki arsanın tahsis edilmesinin gerekçesi nedir? İşte Hürriyyet Gazetesi'nden Hasan Bozbey'in konu ile ilgili yazısı...

Bu sözler Belediye Başkanı Bekir Aydın’a ait.

Hatırlarsınız, önceki dönem Orhangazi Belediyesinin turizm konusunda ciddi bir hassasiyeti vardı. Turizm konusunda daha önce hiç yapılmayan çalışmalar geçen dönemde Belediye, Kaymakamlık ve Ticaret ve Sanayi Odası eli ile yapılmış, ciddi mesafeler alınmıştı.

Turizm ile ilgili en önemli adım ise Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde profesyonel bir firmaya hazırlatılan Turizm Planlama raporuydu. Bu rapor hemen hemen tamamlandı. Turizm Planlama Çalışmaları Raporu ile ilgili önümüzdeki günlerde bir tanıtım toplantısı düzenlenecek. Bunun öncesinde Pazar ve Pazartesi günü iki önemli gelişme yaşandı. Biliyorsunuz, pazar günü Mahmudiye Mahallesinde...