20 / 05 / 2024

bursa emekli koutları son durum

bursa emekli koutları son durum

Türkiye genelinde 700 bin, Bursa’da 24 bin emekli üyesi olan Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi, TOKİ tarafından açıklanan 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile satılacak toplu konutların ilk olarak Bursa’da inşa edilmesini istiyor.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor!

TOKİ  Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor. Emekli vatandaşlar için yapılan bin 201 konutluk projede yaşam başlıyor. 

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa'daki emekli konutlarının inşasını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ‘Emekliye İkinci Bahar’ projesi kapsamında yaptığı 1201 konutun inşası tamamlandı..

Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Nilüfer'de hayata geçireceği 133 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 15 Ocak 2018 tarihinde sona eren sözleşme imzalama süresi 19 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldı.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel kura sonucu açıklandı!

Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel kura sonucu açıklandı, Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura sonuçları haberimizde yer alıyor.

Bursa Nilüfer Emekli kura sonucu tam isim listesi!

Bursa Nilüfer Emekli kura sonucu tam isim listesi bugün belli olacak. 1201 konutun yer aldığı Bursa Nilüfer Emekli kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'dan ulaşabilirsiniz.

Bursa İrfaniye Emekli kura sonucu isim listesi!

Bursa İrfaniye Emekli kura sonucu isim listesi bugün belli olacak. Kura çekilişi bugün yapılacak olan projede 1201 adet konut yer alıyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonuçları listesi!

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonuçları listesi açıklanmadı. Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut!

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli Projesi'nde yer alan 1201 konutun kura çekilişi Perşembe günü gerçekleştirilecek. Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

bursa emekli koutları son durum Haberi

bursa emekli koutları son durum

Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi yönetimi, 250 lira taksitle satılacak TOKİ konutlarının Bursa’dan başlamasını istiyor.


Türkiye genelinde 700 bin, Bursa’da 24 bin emekli üyesi olan Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi, TOKİ tarafından açıklanan 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile satılacak toplu konutların ilk olarak Bursa’da inşa edilmesini istiyor.


İhlas haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş’i ziyaret eden dernek üyeleri ve Nilüfer Dernek Başkanı Kenan Pars, “Emekliler için açıklanan alt gelir grubuna yönelik konutların ilk olarak 430 bin emeklinin bulunduğu Bursa’da yapılmasını istiyoruz. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, TOKİ konutları konusunda oldukça tecrübeli. Biz de Türkiye Emekliler Derneği olarak başta devlet büyüklerimizden ve Bursa Valimizden TOKİ konutlarının ilk olarak Bursa’da inşa edilmesini istiyoruz." diye konuştu

Kenan Pars, üyelerinden talep toplamaya başladıklarını,...