29 / 04 / 2024

bursa engelliler çocuk parkı nerede

bursa engelliler çocuk parkı nerede

Bölgede ilk defa Orhangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Engelliler Çocuk Parkı ve Spor Alanı’ düzenlenen törene hizmete açıldı.

Zübeyde Ana Çocuk Akademisi'nin kaba inşaatı bitti!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına başlanan Zübeyde Ana Çocuk Akademisi inşaatında sona gelindi. Bu yıl açılan akademi Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Bizim Ev Engelliler Yaşam Merkezi modern binasına kavuşuyor!

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok daha donanımlı ve kapsamlı bir binaya kavuşuyor. Yeni bina 19 Mayıs Mahallesi'nde yükselecek.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor. Hastane büyesinde 250 yataklı genel hastane, 250 yataklı onkoloji hastanesi ve 250 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacak.

Bursa Karacabey'e yeni kreş!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçedeki ebeveynlere yıl boyunca hizmet verecek olan 80 çocuk kapasiteli kreş ve çocuk bakım evini hizmete açtı

Bursa Nilüfer'e çocuk sokağı yapılacak!

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve 6 yaş grubundaki çocukların tasarlayacağı Çocuk Sokağı projesinde yer alan minikler, benzer bir çalışma olan Oyun Engel Tanımaz Parkı’nı inceleyerek proje hakkında bilgi edindi.

Bursa TOKİ Konutları'na oyun parkı yapıldı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ konutlarına belediye tarafından çocuk parkı yapıldı.

Bursa Karacabey'e kreş ve çocuk evi müjdesi!

Bursa Karacabey'de atıl durumda olan kreş ve çocuk bakım evi, Karacabey Belediyesi tarafından tekrar aktif duruma getirilecek. İlçeye kazandırılması adına hareket geçen Karacabey Belediyesi, gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladı.

Bursa Karacabey'deki eski cezaevi park oluyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde eski cezaevi park oluyor. Karacabey Belediyesi tarafından eski cezaevi yıkılarak, sosyal donatı alanları, çocuk Oyun parkları ve otoparkın yer alacağı yeni bir cazibe merkezi haline dönüştürülecek.

Bursa Gemlik'e gençlik merkezi yapılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.

TOKİ'nin emekli projesi Bursa'dan başlasın!

Türkiye genelinde 700 bin, Bursa’da 24 bin emekli üyesi olan Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi, TOKİ tarafından açıklanan 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile satılacak toplu konutların ilk olarak Bursa’da inşa edilmesini istiyor.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

bursa engelliler çocuk parkı nerede Haberi

bursa engelliler çocuk parkı nerede

Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Askerlik Şubesi Başkanı Piyade Yüzbaşı Gökhan Su ve meclis üyelerinin eşleri ile birlikte katıldığı törene engelliler ve aileleri de yoğun ilgi gösterdi. Siteler bölgesindeki parkın kurdelesini protokol üyeleri ve engelliler birlikte kesti. Açılıştan sonra engelliler kendilerine özel hazırlanan parkta bol bol eğlendiler. Bazıları sallanırken, bazıları kaymayı tercih etti. Bazıları engelliler de spor aletlerini denediler. Protokol üyeleri ve eşleri ise engellilerin eğlencesine ortak oldu. Özel yapılan salıncakta eğlenen engellileri sallayan Kaymakam Yurdaer ve Belediye Başkan Çağlayan da rica üzerine salıncağa bindi. Renkli görüntülere sahne olan açılışta engelliler Çağlayan ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Açılışta konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Orhangazi Şubesi Başkanı...