02 / 06 / 2024

Bursa eski defterdarlık binası

Bursa eski defterdarlık binası

Bursa Defterdarlığı 'nın Osmangazi Kaymakamlığı arkasındaki ek hizmet binası depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılıyor. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü binasının yanına taşındı.

Bursa eski çehresine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini eski görünüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. 

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 550 milyon TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılı gelir bütçesi 2 milyar 550 milyon Türk Lirası, gider bütçesi 2 milyar 300 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

Bursa Büyükşehir'in hedefi sağlıklı dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada şehrin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümün değerlendirildiği toplantıda, sağlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir'den 153.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi, Başköy Mahallesi'ndeki 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği yürürlükte!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlükte Arsalara İlişkin Hükümler, Yapılaşmaya İlişkin Hükümler, Yapılara İlişkin Hükümler yer aldı. 

Bursa Büyükşehir'den 53 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi'ne bağlı Başköy Mahallesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Bursa eski defterdarlık binası Haberi

Bursa eski defterdarlık binası

Yapılan incelemelerin ardından depreme dayanıklı olmadığı ortaya çıkan ek hizmet binası boşaltılarak Bursa İl Emniyet Müdürlüğü binasının yanına taşındı. Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan ek hizmet binasının 4 katlı ek hizmet binasının yıkımına başlandı. Yetkililer, en kısa sürede molozun kaldırılacağını, arsanın bahçe olarak kullanılacağını açıkladı. 



Bursa...