06 / 05 / 2024

bursa evke medi loft

bursa evke medi loft

Son yıllarda bir çok mimari projeye imza atan Evke Yapı, son olarak sağlık sektörüne el attı. Şirket, Evke Medi Loft 1 ve 2 projesi üzerinde çalışıyor...

Evinizin altından fay geçip geçmediğini öğrenin!

Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er, Bursa'da 7 şiddetinde deprem beklendiğini belirterek, vatandaşların evlerinin altından fay hattının geçip geçmediğini öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de fiyatlar henüz netleşmedi. Projede aylık taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak. Peki Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün. Toplamda 1.200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede fiyatlar henüz netleşmedi.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye bin 200 konut kurası!

Yüzde 20 peşinde kalan bedelin 240 ay vadelendirildiği TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de daire fiyatları henüz netleşmedi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye bin 200 konut kurası ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Kurayla satışa çıkarılan projede fiyatlar henüz netleşmedi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Fiyatların henüz netleşmediği projede başvuru işlemleri 30 Aralık 2015 tarihi itibariyle sona erdi.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi henüz netleşmedi. 180 ay - 240 ay vade avantajı ile ödeme yapılabilen projede 500 lira başvuru bedeli kabul ediliyor.

Bursa TOKİ Nilüfer Emekli Evleri fiyatları!

Bursa TOKİ Nilüfer Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşümle daha planlı olacak!

Bursa'nın merkezinde yer alan Osmangazi ilçesi, Hanlar Bölgesi'yle UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alıyor. Yerli yabancı konukların uğramadan geçmediği ilçe, planlanan kentsel dönüşüm projeleriyle daha planlı bir yapıya kavuşacak.

Evke Yapı Bursa'da villa projesine başlayacak!

Ofis projelerinde iddialı firmalardan Evke Grup, 2014'te temelini attığı Evke Flex Office projesinde teslimata Eylül 2016'da başlamayı hedefliyor..

Yağan yağmurlar Bursa'ya yetmiyor!

Bursa'da şehrin su ihtiyacının yüzde 90'ını karşılayan Nilüfer ve Doğancı barajlarında doluluk oranı yağan yağmurlara rağmen değişmedi. Doğancı Barajı'nda doluluk oranı son yılların en düşük seviyelerine gerileyerek 24 olarak ölçüldü...

Evke Yapı'dan Bursa'ya 3 yeni proje!

Son yıllarda bir çok mimari projeye imza atan Evke Yapı, son olarak sağlık sektörüne el attı. Şirket, Evke Medi Loft 1 ve 2 projesi üzerinde çalışıyor...

TOKİ Bursa-Hamitler 2.Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu'nda 48 adet konut satacak

bursa evke medi loft Haberi

bursa evke medi loft

Evke Yapı, Bursa’da ‘Evke Medi Loft 1 ve 2', ‘Evke Onyx Offices’ ile ‘Evke Trade Towerdan oluşan 3 iddialı projeye yoğunlaştı. 1999 yılın­da Mimar Murat Evke tarafından kurulan Evke Grup bünyesinde Evke Yapı, Evak Gıda, Evkal Danışmanlık ve El’ce Davet Tasanm firmaları yer alıyor. Grubun lokomotifi konumundaki Evke Yapı, dekorasyon ve taahhüt işlerinin yanı sıra son yıllarda birçok mimari projeye imza at­tı. Evke Grup, son olarak sağlık sektörünün önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan ‘Evke Me­di Loft 1 ve 2’, iş dünyasına yönelik studio of­islerin yer aldığı ‘Evke Onyx Offices’ ile ‘Evke Trade Tower’ projeleri üzerinde çalışıyor. 


Evke Grup Genel Koordinatörü Murat Evke, Mudan- , ya yolu Esentepe Kavşağında inşa edilen ve 6  bin metrekare kapak alana sahip Evke Medi Loft...