06 / 05 / 2024

Bursa Gemlik yeni mezarlık

Bursa Gemlik yeni mezarlık

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’nde kamulaştırılan alanın mezarlığa dönüştürülmesiyle Gemlik’in en önemli sıkıntılarından biri çözüme kavuştu.

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Bursa Gemlik'te yüzde 20 indirimle arazi fırsatı! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf!

Bursa İli Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi'nde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Bursa’ya 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa'da 2 arsa, 2 tarla ve 1 avlulu ev satılıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Yenişehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yenişehir ilçesi, Çiçeközü, Terziler, Yenigün ve Barcın mahallelerinde yer alan 5 gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

Bursa Gemlik yeni mezarlık Haberi

Bursa Gemlik yeni mezarlık


Ulaşımdan tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılmasına ve spordan sosyal sorumluluk projelerine kadar her alanda Bursa’ya değer katan çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, il sınırlarındaki mezarlıklarla ilgili düzenlemelere de aralıksız devam ediyor. Kent merkezinde mevcut Hamitler Mezarlığı’nın ihtiyacı karşılayamaması üzerine Yenişehir yolu üzerinde Erdoğanköy’de oluşturduğu yeni mezarlık alanıyla Bursa’nın bu sorununu ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde yaşanan aynı sıkıntıya da yeni mezarlık alanı ile çözüm getirdi. Hamidiye Mahallesi’nde Karsak Deresi kenarındaki 30 bin metrekare alanda düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, alanı defin işlemlerine açtı. Daha önce cenazelerini başka bölgelere taşımak zorunda kalan Gemlikliler artık Hamidiye Mahallesi’nde oluşturulan yeni mezarlık alanını kullanmaya başladı.


Önemli bir sorun çözüme kavuştu


Yeni mezarlık alanını gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir taraftan yaşam kalitesini yükseltip...