19 / 05 / 2024

Bursa Gül Kavşağı ilave yol

Bursa Gül Kavşağı ilave yol

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Çorlu Emlak Konut Köprülü Kavşağı yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak Konutları Kavşağı Projesi'ni hayata geçiriyor.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor.

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Gül Kavşağı ilave yol Haberi

Bursa Gül Kavşağı ilave yol


‘Kesintisiz ulaşım’ hedefiyle yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı. Mevcut 3 şeritli Bursa-İzmir karayolunun Gül Kavşağı istikametinde 2’ye düştüğünü ve doğal olarak trafikte tıkanmaların meydana geldiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşa edilecek ilave yol ve geçitle birlikte yaşanan sıkıntının tarihe karışacağını söyledi.


Başkan Altepe, Gül Kavşağı’nda yapılacak düzenlemeler öncesi bölgede incelemelerde bulundu. Şehir içi trafiği rahatlatma ve ulaşılabilir kent oluşturma yönündeki çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Altepe, trafiğin düğümlendiği tüm noktalarda inovatif çözümler ürettiklerini ifade etti. Bursa trafiğini zora sokan noktalarda neşter sayılabilecek düzenlemeleri hizmete aldıklarını, bunlardan biri olan Gül Kavşağı için de düğmeye bastıklarını söyleyen Başkan Altepe, yapılacak...