13 / 05 / 2024

bursa gürsu yeşil çevre arıtma tesisi ne zaman açılacak

bursa gürsu yeşil çevre arıtma tesisi ne zaman açılacak

Bursa Karaloğlu, Gürsu’daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Karaloğlu, “Yeşil Çevre, gerçekleştirdiği arıtma ile günümüzün su kaynaklarının ve çevre güzelliklerinin geleceğe taşınmasında önemli katkı sağlıyor.” dedi...

Migros'ta indirim günleri! Yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü!

Gıda fiyatları her geçen gün artarken, Migros, birçok ürüne indirim yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, Migros’ta yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma Migros fiyat listesi...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

bursa gürsu yeşil çevre arıtma tesisi ne zaman açılacak Haberi

bursa gürsu yeşil çevre arıtma tesisi ne zaman açılacak


Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gürsu’daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu. 


İşletme hakkında brifing alan Karaloğlu, “Yeşil Çevre, gerçekleştirdiği arıtma ile günümüzün su kaynaklarının ve çevre güzelliklerinin geleceğe taşınmasında önemli katkı sağlıyor.” dedi.


Vali Karaloğlu, Kestel ve Gürsu ilçelerinin bir araya gelerek kurdukları Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin örnek bir proje olduğunu vurguladı. 


Eski Gürsu çöplük alanı üzerindeki 64 bin metre karelik alana kurulan tesis, KOSAB, GÜSAB, Barakfakih Sanayi Bölgesi, Kestel Sanayi Bölgesi, Kestel ve Gürsu yerleşim alanları ve İsabey bölgesindeki endüstriyel sanayi tesislerinin bulunduğu bölgeleri...