04 / 05 / 2024

bursa güzelya beyaz

bursa güzelya beyaz

Mudanya Güzelya Beyaz Evler'de fiyatlar 135 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin 10 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor

Güzelya Beyaz Evler'de 135 bin liraya 2 oda 1 salon!

Bursa Güzelya Beyaz Evler'de fiyatlar 135 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde belirlenen ödeme planından yararlanabiliyor

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Bosch yüzleri güldürdü! Beyaz eşyada büyük kampanya! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen ve güvenilir beyaz eşya markası Bosch, şimdi bulaşık makinelerinde herkesin yüzünü güldürecek bir indirime imza attı. Peki, Bosch’da hangi bulaşık makinelerinde ne kadar indirim var? İşte Bosch indirimli bulaşık makineleri 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vestel’den Beyaz Eşya Şov! Gün Işığı Pro ve Rustik Serisi 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel geçtiğimiz günlerde Beyaz Eşya Şov adını verdiği bir kampanya başlattı. Kampanyada Gün Işığı Pro teknolojisini ve Vestel WI-FI Teknolojili ürünleri tanıtan Vestel, birçok yenilikle bizi buluşturdu.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

bursa güzelya beyaz Haberi

bursa güzelya beyaz

Beyaz Çatı İnşaat'ın Bursa'da 8 bin 900 metrekarelik alan üzerinde yaşaam geçirdiği Güzelya Beyaz projesi 5 katlı 5 blok halinde inşa ediliyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri yer alıyor. Beyaz Güzelya Evleri'nde 40 adet 2+1 daire, 10 adet 5+1 daire bulunuyor.