03 / 05 / 2024

Bursa Hamitler Hizmet Binası açıldı mı

Bursa Hamitler Hizmet Binası açıldı mı

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı durduruldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşa edilen Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın çalışmaları ihaleyi kazanan firma tarafından durduruldu. 

Bursa NOSAB Hizmet Binası için geri sayım başladı!

Bursa'da Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen NOSAB Hizmet Binası'nın yapımında sona gelindi.

Bursa Karacabey'de Sosyal Hizmet Merkezi açılacak!

Bursa Karacabey Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bursa İl Müdürlüğü iş birliğiyle Sosyal Hizmet Merkezi açılacak.

Bursa Fidyekızık'a meydan ve hizmet binası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yıldırım’ın Fidyekızık bölgesinde yaptığı meydan düzenleme ve hizmet binası çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Bursa Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ yatırımları kapsamında planlanan Alaşar Mahallesi Ek Hizmet Binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’na yeni hizmet binası yapılıyor!

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’nın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırmak üzere başlattığı “Yeni Hizmet Binası” projesinde inşaat aşamasına geçiliyor.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na nikah sarayı inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Bursa Hamitler Hizmet Binası açıldı mı Haberi

Bursa Hamitler Hizmet Binası açıldı mı

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’e kazandırdığı yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Binanın içeriside muhtarlık, çay ocağı, spor kulübü, eğitim salonu, bay, bayan ve engelli tuvaletleri bulunuyor. Hamitler Hizmet Binası'nın açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“BU BÖLGEDE GÜZEL BİR ŞEHİRCİLİK ÖRNEĞİ ORTAYA ÇIKARDIK”

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pazar alanları, otoparklar, sosyal tesisler ve hizmet binaları ile mahalleleri yaşanabilir hale getirdiklerini söyleyerek, Hamitler Mahallesi’nin de yaptıkları yatırımlarla hızla geliştiğini sözlerine ekledi. Bursa’nın en güzel şehircilik örneğinin Hamitler’de ortaya çıktığını belirten Dündar, “Hamitler, 150 haneden 150 bin nüfusa ulaştı. Buradan 3-4 tane mahalle doğdu....