27 / 04 / 2024

Bursa Hasanpaşa Hamamı Kültür Merkezi

Bursa Hasanpaşa Hamamı Kültür Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı Kültür Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı açıklamada, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde değerleriyle yer alan Bursa’nın ilçelerinde de tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarıldığını dile getirdi.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa'da 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Mustafakemalpaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bursa'da imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Hasanpaşa Hamamı Kültür Merkezi Haberi

Bursa Hasanpaşa Hamamı Kültür Merkezi


Bursa’nın tarihi ve kültürel birikimini geleceğe taşıyan özellikli hizmetlere imzasını atan Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin incisi Mudanya’da 365 yıllık geçmişiyle önemli bir değer olan Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı’nı, restorasyon çalışmalarının ardından kültür merkezi olarak ilçeye kazandırdı. 

Kentin köklü kültürel birikiminin geleceğe taşınmasında önemli adımlar atıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı Kültür Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde değerleriyle yer alan Bursa’nın ilçelerinde de tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarıldığını belirtti.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Mudanya’da ecdat yadigarı bir eserin daha ayağa kaldırıldığını ifade ederek, “Bereketli bir günde güzel bir açılışı gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Mudanya İlçesi Hasanbey Mahallesi’ndeki 365 yıllık Hasanpaşa Hamamı’nı, 4 asır sonra ilk günkü orijinal haliyle ilçeye kazandırıyoruz. Mudanya’nın kalbinde, sosyal,...