14 / 05 / 2024

bursa inegöl boğazköy barajı

bursa inegöl boğazköy barajı

Boğazköy Barajı, turizm merkezi olmayı bekliyor. 28 kilometre çevre parkurunu gezenlere her köşesiyle unutulmaz anlar yaşatan Baraj Gölü, İnegöl' ün saklı bir turizm merkezi adeta.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Bursa İnegöl'de kaçak 8 yapı yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, ilçe genelinde farklı mahallerde bulunan 8 yapının yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

bursa inegöl boğazköy barajı Haberi

bursa inegöl boğazköy barajı

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Boğazköy ve Hamzabey mahallelerine ait araziler üzerinde 1991 yılında yapımına başlanan ve 2 yıl önce su tutulmasıyla birlikte çevrenin görünümünü değiştiren Boğazköy Barajı, turizm merkezi olmayı bekliyor. 28 kilometre çevre parkurunu gezenlere her köşesiyle unutulmaz anlar yaşatan Baraj Gölü, İnegöl'ün saklı bir turizm merkezi adeta. 


Bursa'nın Yenişehir ovasında 15 bin hektarlık araziyi sulaması için yapılan Boğazköy Barajı, suyuyla Yenişehirli çiftçilerin, görselliği ile İnegöl halkının yüzünü güldürüyor. Barajın etrafı gezildiğinde, ilk olarak restoranların olabileceği marina kısmı göze çarparken, çevresindeki doğal bitki örtüsü de göze ayrı bir güzellik katıyor. Doğal olarak oluşan koylarıyla adeta Fethiye ölü denizi hatırlatan baraj gölü, çevresindeki meyve bahçeleri ve tarım ürünleri ile de güzelliğine güzellik katıyor.Baraj Gölü içerisinde büyük bölümleri sular altında kalan...