04 / 05 / 2024

Bursa İznik sosyal Konutları nerede

Bursa İznik sosyal Konutları nerede

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

Milli Emlak, yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 6 adet arsa ve araziyi satıyor! 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İznik Milli Emlak, Bursa ili, İznik ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 3 adet araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Bursa İznik'te yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İznik Belediyesi 12 taksitle iki arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik Elbeyli'de yer alan iki adet arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İznik Belediyesi'nden büyük fırsat: 7 adet arsa satacak!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik'te yer alan yedi adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Elbeyli Mahallesi'nde yer alıyor...

İznik Belediyesi 7 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik'te yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa İznik'te 10 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Ebeyli Mahallesi'nde yer alan 10 arsayı 1 milyon 41 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İznik Belediyesi 8 adet arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik Elbeyli'de yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ilan...

Burcu Kara, Bursa'daki köy evini yeniledi!

Başarılı oyuncu Burcu Kara, Bursa İznik'teki köy evini baştan aşağı yeniledi...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa İznik sosyal Konutları nerede Haberi

Bursa İznik sosyal Konutları nerede

3 bin yıllık kültürel ve tarihi mirasıyla, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine giren İznik’in yerel mimari çizgisini yansıtan proje ile özgün bir yaşam alanı inşa ediliyor. “TOKi Haber Dergisi'nde yer alan habere göre TOKİ Yerel Mimari Uygulama” projeleri kapsamında gerçekleştirilen 165 konutluk Bursa İznik Sosyal Konutları ile geleneksel mahalle kültürü, günümüz modern şehirlerine taşınıyor.

TEMEL ÜRETİM DİSİPLİNİ SOSYAL DOKUNUN KORUNMASI

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hareketini yürüten TOKİ, sosyal dokunun korunmasını temel bir üretim disiplini olarak gözetiyor. Yöresel dokunun gelecek nesillere aktarılması hedefiyle hayata geçirilen sosyal konut projeleri, konut mimarilerinin, yörelerin kendi yaşantısından ve değerlerinden izler taşıması yaklaşımıyla geliştiriliyor. Bu yaklaşımla TOKİ, yerel unsurları “Mahalle” odaklı kentsel planlama ve tasarım ilkeleri ile buluşturuyor.

MAHALLE GELENEĞİ YAŞATILIYOR

Şehrin mimari dokusundan esinlenerek inşa edilen mahallede,...