26 / 05 / 2024

Bursa Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi ne zaman açılacak

Bursa Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi ne zaman açılacak

Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak.

Bursa'da dinamitle yıkımda erken patlama şoku!

Bursa Osmangazi'deki SGK'nın kullanılmayan binasının bugün yapılacak yıkımda fiyasko yaşandı. Bina teknik arıza nedeniyle dinamitlerin patlamasına rağmen yıkılmadı. 

Konya Karatay KETEM açılıyor!

Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne tahsis edilen bina, yapılan yeni tadilatın ardından, 74 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) olarak Karataylı’ya hizmet verecek.

Ordu KETEM açıldı!

Ordu’nun Ünye ilçesinde 15 Ekim tarihinde faaliyete başlayan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) açılışı yapıldı.

Bursa İnegöl'e KETEM yapılıyor!

Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak.

Kütahya Tavşanlı'ya sağlık kompleksi yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, içerisinde aile sağlığı, ağız ve diş sağlığı ve kanser erken teşhis merkezleri ile 112 acil istasyonu bulunacak olan Tavşanlı Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alındığını bildirdi.

KETEM'in ikinci şubesi Gaziantep'te açıldı!

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nin (KETEM) ikincisini Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Gaziantep Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Üniversite Bulvarı’nda açıldı.

Bursa Modern’de 153 bin 900 liraya 1+1!

1 oda 1 salon daire fiyatlarının 153 bin 900 liradan başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı! 1.620 TL taksitle!

3 oda 1 salon daire fiyatlarının 324 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Sinpaş Bursa Modern'de 324 bin TL'ye 3+1! Erken rezervasyon fırsatıyla!

Erken rezervasyon fırsatının devam ettiği Sinpaş GYO projesi Bursa Modern projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 324 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Bursa Modern'de 1.620 TL'den başlayan taksitlerle!

Sinpaş Bursa Modern projesinde “Her şey dahil 365 gün tatil” sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan’da sona erecek kampanya ile 3+1 ve 4+1 evler 1.620 TL’den başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleriyle, üstelik hemen teslim…

Bursa Surları'nın kule kazısında bazilika ortaya çıktı!

Bursa Surları'nın Tophane yamaçlarındaki kule kazısında yaklaşık bin 600 yıllık erken Roma dönemine ait bazilika ortaya çıktı. Mimar Dr. İbrahim Yılmaz, bazilikanın Bursa'nın kültür tarihindeki önemini daha da artıracağını söyledi...

Bursa Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Bursa Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi ne zaman açılacak

İnegöl'e modern Hastane binası yapılıp, hizmete açılmasının ardından Koruma Sağlık birimlerinin de açılması için İl Sağlık Müdürlüğü kolları sıvadı. Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak. Eski hastane alanında yapılması hedeflenen Yaşam Merkezinde KETEM, Obezite Birimi, Sigarayı Bıraktırma Polikliniği, Anne ve Çocuk Sağlığı Hizmet Birimi, Verem-Savaş Birimi, Aile Sağlığı Merkezleri yer alacak. Ayrıca, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi de bu merkeze taşınacak. 


Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, İnegöl'de Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM] yeri konusunda İnegöl Belediyesinden destek istedi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, dün İnegöl'e gelerek, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhaıı Şahin, İnegöl...