20 / 05 / 2024

Bursa Karacaali konaklama tesisi

Bursa Karacaali konaklama tesisi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

Bursa Karacaali'ye yeni konaklama tesisi inşa ediliyor!

Gemlik Karacaali’deki eski izcilik kampının bulunduğu alan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 55 odalı, içinde kafeterya, restoran ve toplantı salonu bulunan ayrıcalıklı bir tatil köyüne dönüştürülüyor.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Bursa'da emsal artışı ile örnek dönüşüm başlıyor!

Bursa’daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor...

Bursa'da emsal artışıyla dönüşüm başlıyor!

Konaklama tesisi meselesine turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çare bulan Bursa Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de yapacak.

Bursa'da emsal artışı ile 'örnek dönüşüm' başlıyor!

Bursa'daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Recep Altepe: Bursa kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olacak!

Bursa’daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Karacaali ve Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri yenilenecek!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne ait Karacaali ve Hasanağa izcilik ve eğitim tesisleri, 5 yıl süreyle Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gemlik Belediyesi´ne devredildi. Devredilen tesisler yenilenecek.

Bursa konaklama kapasitesini artıracak!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Bursa turizmde fark yaratmaya logo ile başladı!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Bursa'da 238 bin adet konuta ihtiyaç var

GYODER'in düzenlediği Bursa Gelişen Kentler Zirvesi'nde çarpıcı bir sonuç çıktı. Kentte 238 bin konuta ve konaklama tesisine ihtiyaç var

Bursa Karacaali konaklama tesisi Haberi

Bursa Karacaali konaklama tesisi


Yatırımlara tam gaz devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Narlı tesislerinin ardından sahil şeridindeki ikinci konaklama tesisini de Karacaali’de inşa etti. Gemlik Karacaali’de uzun yıllar Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından kullanılan ve bir süredir de atıl halde bekleyen kamp alanı modern bir tesis alanı haline dönüştürdü. 


Gemlik Belediyesi tarafından Anadolu Üniversitesi’nden alınan yaklaşık 12 bin metrekarelik alana kurulan kamp, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yenilendi. Mevcut binaların bakım, onarımın ve yenileme işlemi yapılırken, Karacaali’ye de 52 odalı ve 180 kişiye hizmet veren modern bir tesis inşa edilmiş oldu.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa'ya 52 odası bulunan, 180 kişiye hizmet edebilecek güzel bir tesis kazandırdık.  2-3-4 ve 5 kişilik odaların yer aldığı tesis yarım pansiyon olarak hizmet...