10 / 05 / 2024

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.




Yatırımlara tam gaz devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Narlı tesislerinin ardından sahil şeridindeki ikinci konaklama tesisini de Karacaali’de inşa etti. Gemlik Karacaali’de uzun yıllar Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından kullanılan ve bir süredir de atıl halde bekleyen kamp alanı modern bir tesis alanı haline dönüştürdü. 


Gemlik Belediyesi tarafından Anadolu Üniversitesi’nden alınan yaklaşık 12 bin metrekarelik alana kurulan kamp, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yenilendi. Mevcut binaların bakım, onarımın ve yenileme işlemi yapılırken, Karacaali’ye de 52 odalı ve 180 kişiye hizmet veren modern bir tesis inşa edilmiş oldu.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa'ya 52 odası bulunan, 180 kişiye hizmet edebilecek güzel bir tesis kazandırdık.  2-3-4 ve 5 kişilik odaların yer aldığı tesis yarım pansiyon olarak hizmet verecek.” dedi.




Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön