20 / 05 / 2024

Bursa Karacaali tesis

Bursa Karacaali tesis

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Bursa Yıldırım'a termal tesis müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de ilçeye termal tesis kazandırıyor.

Gemlik Karacaali’ye konaklama tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, ikinci konaklama tesisini de Karacaali’ye kazandırdı.

Bursa Karacabey'de otel ve düğün salonu işi ihalesi 31 Mayıs'ta!

Bursa Karacabey Belediyesi, 4 yıldız niteliğinde bir adet otel ile iki adet düğün salonu inşana karşılık 30 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilmesi işi ihale ediyor..

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.

Bursa'da 10 yeni turizm tesisi açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi termal turizmde yeni bir hamle başlattı. Belediye, termal kaynaklara sahip 10 ilçede yeni tesis açma kararı verdi.

Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis!

Bursa’nın şifalı suları, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla turizme kazandırılacak. Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis inşa edilecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya dev tesis kazandırılacak!

Bursa Mustafakemalpaşa'nın pazar yeri sorunu çözülüyor. Yunus Emre Mahallesi'ne inşa edilecek sosyal tesisle pazar yerinin yanında gençlik merkezi, düğün salonu gibi sosyal tesisler inşa edilecek.

Bursa'daki çölyak hastalarına tesis müjdesi!

Bursa Çölyak Yaşam Derneği’nin düzenlediği dayanışma kahvaltısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çölyak hastalarının aileleriyle birlikte rahatlıkla yemek yiyip, vakit geçirebilecekleri bir sosyal tesisi inşa edeceklerini söyledi.

Bursa Keles'e modern tesis yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’te kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonu inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıkım töreninde yaptığı konuşmada dağ yöresini sevdiklerini ve bu sevgiyi hizmetlerle gösterdiklerini belirtti.

Bursa Karacaali tesis Haberi

Bursa Karacaali tesis


Yatırımlara tam gaz devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Narlı tesislerinin ardından sahil şeridindeki ikinci konaklama tesisini de Karacaali’de inşa etti. Gemlik Karacaali’de uzun yıllar Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından kullanılan ve bir süredir de atıl halde bekleyen kamp alanı modern bir tesis alanı haline dönüştürdü. 


Gemlik Belediyesi tarafından Anadolu Üniversitesi’nden alınan yaklaşık 12 bin metrekarelik alana kurulan kamp, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yenilendi. Mevcut binaların bakım, onarımın ve yenileme işlemi yapılırken, Karacaali’ye de 52 odalı ve 180 kişiye hizmet veren modern bir tesis inşa edilmiş oldu.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa'ya 52 odası bulunan, 180 kişiye hizmet edebilecek güzel bir tesis kazandırdık.  2-3-4 ve 5 kişilik odaların yer aldığı tesis yarım pansiyon olarak hizmet...