07 / 05 / 2024

Bursa Karacabeyde asfalt çalışmaları

Bursa Karacabeyde asfalt çalışmaları

Bursa'nın tüm bölgeleriyle birlikte yaşanabilir, çağdaş bir hal alması için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'deki ana arterlerde düzenleme ve asfalt çalışmalarını başlattı.

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

İznik Boyalıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor.

Bursa Yenice'ye 2,5 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti sağlıklı ve modern bir geleceğe taşıyan çalışmaları kapsamında İnegöl Yenice’de uzun zamandır beklenen yol düzenleme ve asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Bursa Karacabey'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Bursa’nın Karacabey Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Özkan, bir yılda dökülen asfaltın son 5 yılda dökülen toplam asfalttan daha fazla olduğunu söyledi.

Bursa Karacabey'de asfalt çalışmaları başladı!

Bursa'nın tüm bölgeleriyle birlikte yaşanabilir, çağdaş bir hal alması için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'deki ana arterlerde düzenleme ve asfalt çalışmalarını başlattı.

Yunuseli'ne kazandırılan 40 metrelik bulvar Bursa ulaşımına nefes aldıracak!

Alt yapı bittikten sonra asfalt dökülerek yolun kazılıp bozulması önlenecek. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Buradaki yapılaşma sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin en güzel caddelerinden biri olacak" dedi...

Bursa Yenişehir'de asfalt çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir’in Demirboğa, Reşadiye, Mahmudiye ve Karaamca köylerinde asfalt çalışması başlattı. Recep Altepe yılda 600 metreküp suyun tutulacağı bir gölet için hazırlıkların tamamlandığını söyledi...

Bursa-Ankara yolu ulaşıma 10 gün kapalı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kestel İstasyonu bölgesinde yapılan yol düzenleme ve asfalt çalışmaları sebebiyle, Bursa–Ankara karayolu iki yönde taşıt trafiğine kapatılacak...

TOKİ Bursa Hamitler 2. Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 48 adet konut satacak

TOKİ Bursa-Hamitler 2.Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu'nda 48 adet konut satacak

Bursa'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Bursa Valisi Şahabettin Harput kaçak yapılaşmanın Bursa'nın en önemli sorunlarından biri olduğunu söyledi

Bursa'ya yeni yol yaptırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesince, teleferik bölgesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni yol yaptırılıyor

Bursa Karacabeyde asfalt çalışmaları Haberi

Bursa Karacabeyde asfalt çalışmaları

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve belediye bürokratlarıyla birlikte ilçe merkezinde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bir yandan Bursa'da ulaşımı rahatlatacak projelere yer verirken diğer yandan benzer çalışmaları ilçelerde de sürdürdüklerini ifade etti. Çalışma yaptıkları bölgelerden birinin Karacabey olduğunu dile getiren Başkan Altepe, kent merkezinde tüm ana arterlerin sıfırdan düzenlendiğini belirtti. Ana arterlerin tretuvarları, çevre düzenlemesi ve yürüyüş yollarıyla Karacabey'e yakışır modern bir hal aldığını vurgulayan Başkan Altepe, "Bu kapsamda 25 metrelik yollar yenilenirken, tretuvar çalışmaları ve çevre düzenlemeleri yapılırken, çalışması tamamlanan yollara asfalt da dökülüyor. Ana caddelerimizle ilçelerimiz yeni birer çehre kazanıyor. Alt ve üst yapısıyla kentlerimiz daha yaşanabilir oluyor. Buradaki çalışmalar, tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. Karacabey Belediye Başkanı Ali...