06 / 05 / 2024

Yunuseli'ne kazandırılan 40 metrelik bulvar Bursa ulaşımına nefes aldıracak!

Yunuseli'ne kazandırılan 40 metrelik bulvar Bursa ulaşımına nefes aldıracak!

Alt yapı bittikten sonra asfalt dökülerek yolun kazılıp bozulması önlenecek. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Buradaki yapılaşma sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin en güzel caddelerinden biri olacak" dedi...



Bursa Osmangazi'de 11 milyon liralık kamulaştırma yapılarak Yunuseli'ne kazandırılan 40 metrelik bulvar Bursa ulaşımına nefes aldıracak. Alt yapı bittikten sonra asfalt dökülerek yolun kazılıp bozulması önlenecek. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Buradaki yapılaşma sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin en güzel caddelerinden biri olacak" dedi. 


Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve Yunuseli'ni Hamitler'e bağlayacak olan 40 metrelik bulvar Bursa trafiğine nefes aldıracak. Çalışmalan inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "40 metrelik bulvar, ticari hareketliliğin yaşandığı bir cazibe merkezi olmasının yanı sıra Türkiye'nin de en güzel caddelerinden biri olacak" diye konuştu. 


Osmangazi'yi ve Bursa'yı güzelleştirmek için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Şehrimizin altyapısını güçlendirerek daha güzel ve yaşanabilir bir şehir inşa etmek için çalışıyoruz. Yeni dönemde Osmangazi Belediyesi olarak ana konumuz kentsel dönüşüm. 


Ulaşım meselesini de ortadan kaldırmak istiyoruz. Burada yapmış olduğumuz çalışmayla ilçemize"40 metrelik yeni bir cadde açıyoruz. Bu cadde Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nden Hamitler'e kadar uzanan bir cadde olacak" diye konuştu. 


11 MİLYON TL'LİK KAMULAŞTIRMA 


Yapımı devam eden 40 metrelik bulvar için yaklaşık 11 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldığını ifade eden Başkan Dündar, sözlerine şöyle devam etti: "Bu kamulaştırmayla birlikte caddenin çevresini açarak bu yolun Hamitler'e bağlanması yönündeki çalışmalar da tamamlanmış oluyor. Dolayısıyla Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nden Hamitler'e kadar olan bu bölge trafik açısından rahatlayan alternatif bir ğü'zergah olacak." 


ALTYAPI TAMAMEN BİTİRİLECEK 


Yapılan bulvarın altyapı ve yol çalışmalannın birlikte yürütülmesi açısından Türkiye'de bir ilk olduğunu kaydeden Başkan Dündar, "Bu caddeyle birlikte burada ömek bir çalışma da gerçekleştiriyoruz. Yapılan diğer yollanri aksine biz burada cadde üzerinde elektrik, su, doğalgaz ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalannın tamamlanmasının ardından asfaltlama yapacağız. Böylece caddenin asfaltlanmasının ardından herhangi bir kazı yapılmayacak ve yol bozulmayacak. Ülke ekonomisine herhangi bir zarar verilmeyecek" dedi. 


200 METRE GENİŞLİĞİNDE KAVŞAK DA YER ALACAK 


40 metrelik bulvar üzerinde 200 metre genişliğinde kavşak yapıldığını da belirten Başkan Dündar, "Bu kavşakla birlikte trafiğin rahatça akacağı bir cadde ortaya çıkacak. 

Buradaki yapılaşma sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin en güzel caddelerinden biri olacak ve ticari hareketliliğin yaşandığı bir mekan ortaya çıkacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 


Yeni Şafak 


Geri Dön