03 / 05 / 2024

bursa Karsak Deresi

bursa Karsak Deresi

Gemlik Belediyesi ve BUSKİ iş birliğiyle Karsak 'ta periyodik temizleme çalışmaları başladı. Karsak deresinin denize akan noktası ile Özdilek arasındaki kısmın kısa sürede temizlenmesi hedefleniyor.

Karsak Deresi temizleniyor!

Gemlik Belediyesi ve BUSKİ iş birliğiyle Karsak 'ta periyodik temizleme çalışmaları başladı. Karsak deresinin denize akan noktası ile Özdilek arasındaki kısmın kısa sürede temizlenmesi hedefleniyor.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi İlçesi Karsak Mahallesi Akçaalan bölgesinde yer alan 2 adet zeytinlik vasfındaki gayrimenkul toplamda 3 milyon 328 bin 616 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış töreni yapıldı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun gemlik-Bursa kesiminin hizmete açılması Karsak bölgesinde düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Bursa Hacivat Deresi ıslahında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte çevre yatırımlarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin, Yıldırım İlçesi’ndeki Hacivat Deresi’nin Ankara Yolu ile Kaplıkaya arasındaki 2. etap çalışmalarının başladığını söyledi...

Bursa Mandıras Deresi ıslahında sona gelindi!

Son 5 yılda altyapı yatırımlarına 1 milyar 300 milyon TL’den fazla kaynak aktaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, olası sel baskınlarına karşı 25 derede aralıksız sürdürdüğü ıslah çalışmaları kapsamında Kestel Mandıras Deresi’ndeki çalışmaları da tamamlama aşamasına getirdi.

Bursa İsmetiye Deresi'ne 3 yeni köprü!

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun bir kısmı yarın açılacak!

TÜRKİYE'nin en büyük projelerinden biri olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Yalova Altınova- Orhangazi Karsak Kavşağı arasındaki 42 kilometrelik bölümü 21 Nisan'da trafiğe açılacak.

Gemlik'e şifa tesisi kurulacak!

Gemlik' de İstanbul yolu kenarında, yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

Gemlik'e termal tesis kuruluyor!

Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

bursa Karsak Deresi Haberi

bursa Karsak Deresi


Gemlik Belediyesi ve BUSKİ işbirliğiyle Karsak'ta periyodik temizleme çalışmaları başladı. Dere temizleme çalışmalarını BUSKİ Müdürü Hasan Türe ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Orhangazi arıtma tesisinin mayıs ayında tamamlanacağını, Umurbey'de altyapı çalışmalarının da kısa sürede biteceğini belirtti. 




Bursa...