29 / 05 / 2024

bursa konsept mağazalar

bursa konsept mağazalar

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, sayısı hızla artan mağazalarına Bursa’da bir yenisini ekledi...

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Warmhaus doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak!

Beyçelik Holdingin iştiraki olan kombi ve radyatör üreticisi Warmhaus, mağazalaşma kararı aldı. Şirket, üç yıl içinde doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak. c, bu atakla 2020'de 500 milyon TL, 2023'te ise 1 milyar TL ciro hedefliyor...

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Seranit Grup, Etilerde yeni konsept mağazasını açtı!

Birbirinden şık ürünlerini sergileyen Seranit Grup, yeni konsept mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Etiler’de hizmete açılan mağazada Vanucci Mutfak ve Seranit Porselen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Baymak'tan yeni konsept mağazaları: Orange Store!

Baymak, ısıtma sektöründe tasarım ve yapısıyla bayi ve organizasyonunda yeni yapılanmaya başladı. Baymak hem tüketiciyi hem de sektörü yeni konsept mağazaları olan Orange Store'larla tanıştırdı.

Hilti, mağazalarında konsept değiştiriyor!

Hilti, farklı iş kollarındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek ve uygulama yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla markasının yenilikçi ve inovatif yapısına paralel olarak Türkiye’deki mağazalarının konseptini değiştiriyor...

Hilti Türkiye mağazalarında konsept değiştiriyor!

Hilti, farklı iş kollarındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek ve uygulama yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla markasının yenilikçi ve inovatif yapısına paralel olarak Türkiye’deki mağazalarının konseptini değiştiriyor.

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı!

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı. Mağazaların açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirtti.

Viaport Venezia projesinde mağazalar satışa çıktı! 1 milyon 632 bin TL'ye!

Avrupa Yakası içinde Gaziosmanpaşa Bölgesi 'nde konumlandırılan Viaport Venezia projesinde toplam 200 mağaza ile 2.000 konut yer alıyor. Projede yer alan mağazaların alanları 106-108 metrekareden başlıyor.

Salih Bezci: Mağazaların cirolarında düşüş gözükmüyor!

Bundan bir ay önce müşteriler kesilmişti. Aralık ayında tekrar müşteriler gelmeye başladı ve satışlar olmaya başladı. Çarşılardan, AVM'lerden de bakıyorum. Mağazaların cirolarında düşüş gözükmüyor açıklaması yaptı...

Teknosa, Çorlu ve Sincan'da yeni mağazalarını açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, şirket mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Teknosa, 17 Ocak'ta Tekirdağ Çorlu Omurtak, 18 Ocak'ta ise Ankara Sincan mağazalarının açılışını gerçekleştirdi...

bursa konsept mağazalar Haberi

bursa konsept mağazalar

Bursa’nın tanınmış ailelerinden Şekerciler’in Bayiliğini üstlendiği Alfemo Mobilya’nın açılış törenine Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilifer İlçesi Belediye Başkan Vekili Adil Karaoğlu, BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, Alfemo Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Davulcuoğlu ve ALFEMO üst düzey yönetim kadrosunun yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

Alfemo Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı yaptığı konuşmada, Alfemo Mobilya’nın İzmir ‘de 200 bin metre açık 70 bin metre kare kapalı bir alanda dünyadaki en son teknolojileri kullanarak üretim yapan  bir mobilya markası olduklarını belirterek, ‘5 kıtada 60’ı aşkın ülkeye ihracat yapan ve Türk mobilya sektörünü dünyada en iyi şekilde temsil etmeye çalışan mobilya firmasıyız’ dedi. Davulcuoğlu sözlerini,  “Alfemo olarak tüketiciye sadece mobilya değil; yaşam tarzı sunuyoruz. Bursa’da Şekercioğlu ailesi ile işbirliği...