21 / 05 / 2024

bursa köprü

bursa köprü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Bursa Büyükbalıklı-Konaklı arasına modern köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği ve Büyükbalıklı ile Konaklı köylerini birbirine bağlayan köprü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından trafiğe açıldı.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

Bursa'ya 6 milyon TL'lik yeni köprü!

Kent içi trafiğe nefes aldırmak amacıyla alternatif güzergahlar oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Kavşağı ile Yunuseli’yi birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun İstanbul Caddesi bağlantısını sağlayacak köprüdeki çalışmaları tamamlanma aşamasına getirdi.

Osmangazi Köprüsü'nün ücretlendirme sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, başta Osmangazi Köprüsü olmak üzere şehir içi ve şehirlerarası karayolları ve köprü geçişlerinde yapılan ücretlendirmelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü ile iki mahalle bağlandı!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

bursa köprü Haberi

bursa köprü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak. Keşfi yapan araştırmacı yazar Naci Pehlivan ile birlikte köprüyü inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, araştırılması ve turizme kazandırılması için gereken girişimlerin başlatılacağını...