05 / 05 / 2024

bursa Koru Konakları fiyat

bursa Koru Konakları fiyat

Toplam 80 konuttan meydana gelen Efe Koru Konakları'nda kampanya başladı. Projede yüzde 15 indirim veya yüzde 20 indirim avantajı sağlanıyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021!

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Atakent Saklı Koru Konakları!

Atakent Saklı Koru Konakları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla inşa ediliyor.

Saklı Koru Konakları nerede?

Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Saklı Koru Konakları fiyat!

Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları fiyat bilgisi...

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yalova Merkez’de Bursa yolu üzerinde hayata geçirilen Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon satılıyor. 

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

bursa Koru Konakları fiyat Haberi

bursa Koru Konakları fiyat

Efe İnşaat'ın Bursa Osmangazi'de hayata geçirdiği Efe Koru Konakları projesinde 80 konut yer alıyor. 


Efe Koru Konakları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanaları 108 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor. 


Projenin sosyal olanakları arasında, açık-kapalı yüzme havuzları, spor salonu, fitness salonu, sauna yer alıyor. Efe Koru Konakları'nda yaşam başlıyor. 


Efe Koru Konakları'nda kampanya!

Efe Koru Konakları'nda kampanya kapsamında, sınırlı sayıdaki dairelerde yüzde 15 indirim veya yüzde 20 indirim avantajı sağlanıyor. 


Proje, Koru Konakları, koru alanın ve Korupark AVM’ye oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor. 


Efe Koru Konakları Adres : Akpınar Mah. Armağan Cad. (Gazi Anadolu Lisesi yanı) Osmangazi/Bursa


Efe Koru Konakları iletişim;

Telefon : 0224 240 09 50

Web :