28 / 04 / 2024

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Firma: Bak Yapı

Proje: Prestij Koru

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.



Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, yeniğ projeleriyle Bursa’ya yeni prestijli bölgeler kazandırırken şehrin gelişimine de katkı sağlıyor.

BURSA'NIN EN BÜYÜK DÖNÜŞÜM PROJESİ

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre BAKYAPI “Prestij Koru” projesi ülkemizin sayılı Bursa’nın da bugüne kadar gerçekleşen en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak. Yine paylaşılan bilgilere göre yeşili ve tarihi mimarileri ile ülkemizin gözbebeği kentlerinden biri olan Bursa’nın çehresi PRESTİJ KORU projesiyle daha da güzelleşecek ve gelişecek. 

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Yine paylaşılan detaylar göre yaşam açısından güvenlik sorunu oluşturan eski binalar peş peşe yıkılarak mevcut arazi PRESTİJ KORU projesine hazır duruma getirildi. Bursa Osmangazi ilçesi Akpınar mahallesinde bulunan dev proje ile kente 2 bin 400 modern konut kazandırılacak.       

BURSAYA DEĞER KATACAK

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Merakla beklenen  Prestij Koru  projemiz BAKYAPI olarak bizim ve Bursa’nın yüz akı projeleri arasında yer alacak. Söz konusu projemizi 24 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Bursa Prestij Koru projesi sadece Osmangazi ilçesine değil tüm şehre bir canlılık katacak. Yeşil Bursa’nın modern yüzüne önemli bir katkı verecek. Kentsel dönüşüm projesi Bursa’nın inşaat ve ticari hayatına da destek olmuş olacak.”


SATIŞLAR BAŞLADI

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör yaptığı açıklamada Prestj Koru projesinin hızla hayata geçtiğini dile getirerek şunları kaydetti: “Prestij Koru projesinde satışlar başladı. Lansmana özel olarak BAKYAPI bünyesinde vade farksız taksitlendirme yapıyoruz. Bursalıların yoğun ilgi ve beğeni gösterdiği projede satışlar başladı. Söz konusu projede örnek dairemiz de hazır. Merak edenler gelip görebilirler. Prestij Koru’da şu anda kaba inşaatımız sürüyor.”

ÇEVREYE DUYARLI

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör söz konusu proje hakkında da bu bilgileri verdi: “Prestij Koru projesinde bloklar yüksek katlı olarak değil, zemin artı 7 katlı şeklinde tasarlandı. Projedeki her katta 6 konut bulunuyor. Projede 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Prestij Koru projesini, açık ve kapalı otopark alanları, her bloğun kendi içerisinde sosyal alanları, radye temel ve deprem güvenliği bakımından üstünlüğü kanıtlanmış “tünel kalıp sistemi” ile hayata geçiriyoruz. Ayrıca karbon ayak izini azaltan güneş enerji sistemi (GES) ile kat maliklerinin ortak alan giderlerini düşürecek biçimde tüm blokların çatılarında kurulması gibi birçok yenilik ve avantajlar da sunuyoruz.”

Batı Ege GYO'nun halka arzına 3,74 kat talep geldi!

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

TOKİ'den bu ile 99 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!


projeye sor



Geri Dön