27 / 04 / 2024

bursa merkez osmangazi somuncu baba evi

bursa merkez osmangazi somuncu baba evi

Bursa' nın Merkez Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, çalışmaların başlaması sebebiyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yıllardır özel mülkiyete ait ev ve fırınının kamulaştırıldığını ifade etti...

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Osmangazi Belediyesi, Bursa'da iki arsa satacak!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ekim'de yapılacak.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa nitelikli gayrimenkulü satıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 11 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 3 adet iş yeri satılıyor! Ev ve dükkan sahibi olmak isteyenlere fırsat! 

Bursa ili Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 11 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 3 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye o ildeki 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor! Bu tarihe dikkat!

Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 7 adet 2+1 ve 3+1 daire satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Bursa ili Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Alemdar Mahallesi'nde yer alan 7 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Bursa'da 21.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 21 milyon 454 bin 20 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

bursa merkez osmangazi somuncu baba evi Haberi

bursa merkez osmangazi somuncu baba evi


Merkez Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, çalışmaların başlaması nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yıllardır özel mülkiyete ait ev ve fırını kamulaştırdıklarını söyledi. Daha sonra da restorasyon çalışmalarına başladıklarını belirten Dündar, şöyle konuştu:


"Ulu Camii'nin yapımında çalışanların karnını iki göz fırınında pişirdiği ekmekle doyuran Somuncu Baba'nın fırını, yapılacak çalışmaların sonunda yeniden canlanacak. Evinin bahçesini genişleterek buraya bir şadırvan yapacağız. Bahçe ve peyzaj çalışmalarıyla, buranın manevi güzellikleri, mekansal güzellikle bütünleşecek. Bir yılda tamamlanması planlanan Somuncu Baba fırın evinin restorasyonunda, engelli ve yaşlı ziyaretçilerin giriş çıkışlarını kolaylaştıracak düzenlemeler de unutulmadı. Bu yapıyı tekrar canlandırmak için 353 metrekare alan kamulaştırıldı. Kamulaştırma ile yaklaşık 674 bin lira kaynak kullanacağımız tarihi yapı, şimdiden hayırlı olsun."


Belediye olarak 145 tarihi eseri ayağa kaldırdıklarını belirten Dündar, "Sahip olduğumuz köklü...