29 / 07 / 2024

bursa mobil turizmi nasıl kullanılır

bursa mobil turizmi nasıl kullanılır

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 dilde Iphone-Ipad tabanlı olarak hazırlanan mobil uygulama ‘Enjoy Bursa’ ile Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarını keşfetmek artık çok daha kolay...

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Bursa Sıcaksu'daki kamulaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

İçerisinde Sıcaksu, Kültürpark ve eski stadyumun da yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanı sağlık ve kültür turizmi açısından hedef bölge olarak belirleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede başlattığı kamulaştırma çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Timsah Arena ile Bursa spor turizmine açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "UEFA'dan tarafsız sahada yapılacak bir müsabakanın Bursa'da oynanması için talepte bulunduk. Bu maç alınırsa, 45 bin turistin Bursa'ya gelme imkanı var. En büyük turizm, spor turizmi" dedi.

Bursa'ya Natural Park inşa ediliyor!

Bursa'nın Keles ilçesine yayla turizmi tesisi yapılıyor. Bungalov tarzı evlerde kalanlar, organik ürünler yetiştirip, okçuluk, balıkçılık, at biniciliği ve safari gibi faaliyetler yapabilecek.

Arap işadamlarını Bursa MÜSİAD Şubesi ağırladı!

Araplardan Bursa'ya 10 milyar dolarlık yatırım sinyali geldi Fuarda yeni yatırımlar da masaya yatırıldı. Bursa 'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak isteniyor.

Araplar Bursa'da inşaat yatırımı peşinde!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründeyatırım yapmak istiyor.

Araplar Bursa'da turizm ve inşaat yatırımı peşinde!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden çok sayıda iş adamı, Bursa'da sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım peşinde...

Araplar Bursa'da yatırım için yarışıyor!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

Araplar Bursa'da inşaat ve sağlık turizmine yatırım yapmak istiyor!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

Araplar Bursa'da turizm ve inşaat yatırımı peşinde!

Suudi Arabistan, Bahreyn ve de Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

UNESCO Dünya Miras Listesi Bursa turizmini uçuracak!

"Cumalıkızık, Hanlar Bölgesi ve Sultan Külliyeleri"nin, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne, "Bursa ve Cumalıkızık: Osmanlı İmparatorluğunun Doğuşu" dosya adı ile alınması, kent turizmi açısından "tarihi bir karar" olarak değerlendirildi

Vehbi Varlık: Bursa'nın turizmi gelişmesi için Yenişehir Havaalanı'nın daha aktif olması lazım!

Kulübü Derneği Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa, turizmden beklediğini almak istiyorsa Yenişehir Havaalanı'nı daha aktif olarak kullanmalı. Burada da hava ulaşımı kilit noktada. " diye konuştu.

bursa mobil turizmi nasıl kullanılır Haberi

bursa mobil turizmi nasıl kullanılır


Bursa’yı açık hava müzesi haline getirmek için 8500 yıllık arkeolojik bölgelerden 2300 yıllık Bitinya surlarına, 700 yıllık Osmanlı eserlerinden Cumhuriyet dönemi sivil mimari örneği yapılara kadar her alanda yoğun bir çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizm pastasından aldığı payı artırmak için tanıtım çalışmalarına da ağırlık verdi. Dijital devrimin yaşandığı günümüzde harita, broşür, katalog gibi argümanların yerini cep telefonu ve tablet uyumlu programlar alırken, Büyükşehir Belediyesi de Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarını dijital mecraya taşıdı. Bursa’nın tarihi ve kültürel mirasına ışık tutmak, yerli ve yabancı turistlere Bursa ile ilgili detaylı bilgi sunmak amacıyla Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde iphone -ipad tabanlı hazırlanan ‘Enjoy Bursa’ adlı mobil uygulama ile Bursa’yı keşfetmek artık çok daha kolay hale geldi.


Uygulama, ‘keşfet’...