16 / 05 / 2024

bursa modern güzellik semineri

bursa modern güzellik semineri

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, Doktor B’nin öncülüğünde bir dünya markası olan Estetik International ile gerçekleştirdiği iş birliği ile Türkiye’de bir ilke imza atarak, “Güzellik Semineri” düzenliyor.

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Aile destek, promosyon derken kampanya furyası! Bir güzellik de Yapı Kredi bankasından geldi

Aile deste programları ve emekli promosyonları derken bankalar tarafından vatandaşlara güzellik yapılmaya devam ediyor. Son kampanyayı duyuran banka Yapı Kredi oldu.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021!

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

bursa modern güzellik semineri Haberi

bursa modern güzellik semineri


Kuzeyin Parlayan Yıldızı Bursa Modern, bünyesinde gerçekleştirdiği etkinlikler ile site sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya devam ediyor.


Sinpaş GYO Bursa Modern, Estetik International işbirliğinde ortaklaşa hayata geçirilen “Güzellik Semineri”ne Bursa Modern Seminer Salonu’nda ev sahipliği yapıyor. 17 Ocak 2013 Perşembe günü saat 17.30’da düzenlenecek “Güzellik Semineri”nde o güne özel canlı dolgu ve botox uygulaması yapılarak katılanlara güzellik sırları hakkında bilgi verilecek, ayrıca katılanlar sürpriz hediyelerden faydalanabilecekler. Bursa Modern yaşam merkezi sakinleri, Bursa Modern’de yaşamanın ayrıcalıklarından bir kez daha...