30 / 04 / 2024

Aile destek, promosyon derken kampanya furyası! Bir güzellik de Yapı Kredi bankasından geldi

Aile destek, promosyon derken kampanya furyası! Bir güzellik de Yapı Kredi bankasından geldi

Aile deste programları ve emekli promosyonları derken bankalar tarafından vatandaşlara güzellik yapılmaya devam ediyor. Son kampanyayı duyuran banka Yapı Kredi oldu.



Bankalar arasında şimdi de kampanya furyası başladı. Bu nedenle tüm bankalar vatandaşlara yeni kampanyaları hakkında art arda bilgilendirmede bulunmaya başladı. İşte son olarak Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamanın detayları... 

Elektrik ve su faturası otomatik ödeme talimatına özel açıklama yapılırken Yapı Kredi Bankası tarafından duyuru yapıldı. Banka, otomatik ödeme talimatı kampanyası başlattığını belirtti ve kampanyaya katılanlara 150 TL verileceği ifade edildi.

Yapı Kredi Bankası tüm detayları paylaştı ve banka tarafından yapılan açıklamada ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye edileceği vurgulandı. Bunun yanı sıra açıklamada talimatınızı kredi kartınızdan vereceğiniz her yeni talimat için ekstra 10 TL, toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacağı bildirilerek kampanyanın 10 Kasım’da sona ereceği vurgulandı.

 


Geri Dön