28 / 04 / 2024

Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını açıkladı! 

Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını açıkladı! 

Günümüzde milyonlarca emekliyi ilgilendiren ve sevindirecek bir haberde Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapılan açıklamada, emekli promosyon rakamlarında son durumun belli olduğu kaydedildi. Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını duyurdu.




Emeklilerin yüzünü güldürek bir promosyon haberi bu defa Yapı Kredi tarafından açıklandı. Yapı Kredi emekli promosyon rakamlarını duyurdu. Milyonlarca emekli vatandaş için  emekli promosyon rakamlarını yakından takip etmeyi sürdürürken, emeklileri sevindirecek bir haber de Yapı Kredi Bankası'ndan tarafından yapıldı.

12.000 TL’YE VARAN KAMPANYA FIRSATI 

3 Şubat 2024 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığını 3 sene boyunca Yapı Kredi’den alma  taahhüdü verenler için 12.000 TL'ye kadar varan nakit promosyon fırsatından yaralanacaklar.

Ayrıca, Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanmasından sonra da ek bir koşul olmadan bir aylık net gelir 3.499 Türk Lirası'na kadar ise 4.500 Türk Lirası; 3.500 Türk Lirası-7.499 Türk Lirası arasındaysa 5.250 Türk Lirası; 7.500 Türk Lirası- 9.999 Türk Lirası arasındaysa 6.750 Türk Lirası; 10.000 Türk Lirası’sının üzerinde ise şayet 7.500 Türk Lirası nakit promosyon ödeneceği ifade edildi. 

medyatava.com'da yer alan habere göre; Bankadan ilk defa emekli aylığı alacak olan yada  son 6 ayda bankadan emekli aylığı almamış olanlarda  2.500 Türk Lirası ek nakit ödül ödemesi yapmaktadır. İlgili tutarın (2.500 TL) şartları sağlayan müşterilere 11 Mart haftası ödeneceği açıklandı. 

Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını açıkladı! 

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 1.000 Türk Lirası ek nakit ödül ödenmektedir.

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarı ile Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faiz ile 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

Buna göre, 3 Şubat 2024 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kart/kartları ile; promosyon başvuru tarihini takip eden 2 ay içerisinde toplam 500 Türk Lirası harcama yapan müşterilerimiz ek 1.000 Türk Lirası nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Yapılacak olan ödemeler kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi halinde ise ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içerisinde gerçekleşecektir.

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli promosyonlarını yükseltecek mi? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama! 

Akbank'ın Şubat 2024 emekli promosyonları emeklinin yüzünü güldürecek!

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

11 bankada rekabet kızıştı, promosyonlar 15 bin TL'ye dayandı! İşte banka banka emekli promosyonları Şubat 2024!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön