05 / 05 / 2024

Akbank'ın Şubat 2024 emekli promosyonları emeklinin yüzünü güldürecek!

Akbank'ın Şubat 2024 emekli promosyonları emeklinin yüzünü güldürecek!

Emekli vatandaşları sevindirecek haber Akbank tarafından yapıldı. Akbank emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte Akbank'ın emekli promosyon rakamları...



Milyonlarca emekliye müjdeli haber Akbank tarafından da geldi. Akbank emekli promosyon rakamlarını emeklilere müjdeleyerek açıkladı. Emekli promosyon rakamları, milyonlarca emekli vatandaşın yakından takip ettiği konulardan bir tanesi olurken Akbank emekliye müjdeli haberi verdi.

Akbank Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarındaki son durumu şöyle paylaşıldı. Akbank'ın açıklanan Şubat 2024 emekli promosyon rakamları.

SGK emekli maaşını 01 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak 3 sene boyunca da maaşını Bankadan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir. 01 Şubat 2024 tarihi itibari ile Akbank’ta promosyon taahhüdü bulunan veya bir diğer SGK Emekli Maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler kampanyadan yaralanabilirler. 

medyatava.com'da yer alan verilere göre; Promosyon ödemesi kapsamında SGK ile imzalanmış bir şekilde  "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşullarının geçerli olduğu kaydedildi.

Akbank ın Şubat 2024 emekli promosyonları emeklinin yüzünü güldürecek!

Buna göre, müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç sene bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi kapsamında promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlar.  Buna göre, SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon miktarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık miktarına göre hesaplanmaktadır.

İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir /aylığın;
3.499 Türk Lirası'na kadar olması halinde 6.000 Türk Lirası, 3.500 - 7.499 Türk Lirası arasında olması halinde 7.000 Türk Lirası, 7.500 – 9.999 Türk Lirası arasında olması halinde 9.000 Türk Lirası.

10.000 Türk Lirası ve üzerinde olması halinde 10.000 Türk Lirası'dır. Öte yandan, nafaka ve haciz kesintileri olan vatandaşlar  için ilgili kesintiler de çıkarıldıktan sonra kalan miktara göre promosyon ödemesi gerçekleştirilir. Her bir kişi promosyondan sadece 1 defa faydalanabilir.

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

11 bankada rekabet kızıştı, promosyonlar 15 bin TL'ye dayandı! İşte banka banka emekli promosyonları Şubat 2024!

Emeklilere son dakika müjdesi: O banka açıkladı bunu yapan emekliye 15 bin TL şartsız nakit promosyon! 

Emeklilere Şubat 2024 müjdesi: İşte en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka!

Emekliler müjde! Banka banka promosyon kampanyaları yenilendi! 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön