25 / 07 / 2024

Bursa Moderne uluslararası ödül

Bursa Moderne uluslararası ödül

Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Property Awards - European ödüllerinin gala ve ödül töreni 14 Ekim Salı günü Londra’da gerçekleştirildi.

Uluslararası liman sayısı 181'e çıktı!

Bursa Sanmar Tersanesi'nde düzenlenen törende konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Uluslararası liman sayımız 152'den 181'e çıktı'' diye konuştu. 

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Bursa Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Bursa’ya kazandırılan, Türkiye’nin en modern liselerinden biri olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılıyor.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Bursa Murat Hüdavendigar Lisesi'nin inşaatı bitti!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçe tarihinin en büyük bütçeli eğitim yatırımı olan Uluslararası Murat Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı.

Bursa Park Oliva görücüye çıktı!

Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş'nin hayata geçirdiği Park Oliva Projesi, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 14.Geleneksel İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı.

Bursa'daki olumlu hava mobilya sektörüne de esecek!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'nde düzenlenen 14. Uluslararası 'Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı'na giderek İnegöllü inşaat firmaları ve sektörün ileri gelen firmalarını ziyaret etti.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Marka Rezidans Bursa'nın en prestijli konut ve AVM projesi olacak!

Marka Rezidans, şehre gelecek ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa’nın en prestijli “konut ve AVM” karma projesi olacak.

Bursa Moderne uluslararası ödül Haberi

Bursa Moderne uluslararası ödül


Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Property Awards - European ödüllerinin gala ve ödül töreni 14 Ekim Salı günü Londra’da gerçekleştirildi.


ÖDÜL BURSA’DA

SİNPAŞ GYO BURSA MODERN bu yarışmada Residential Development for Turkey dalında ‘Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi' ödülüne layık görüldü. Sinpaş GYO Bursa Modern, kazandığı ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer, Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, Sinpaş GYO Bursa Bölge Koordinatörü Oktay Şeref Rendecı, Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç'ün katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı ile Ulusal ve Yerel Basın Mensupları ile paylaştı.



BURSA MODERN, EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN KONUT PROJESİ SEÇİLDİ


Dünya çapındaki gayrimenkul endüstrisini...