02 / 05 / 2024

Bursa Modern'e uluslararası ödül!

Bursa Modern'e uluslararası ödül!

Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Property Awards - European ödüllerinin gala ve ödül töreni 14 Ekim Salı günü Londra’da gerçekleştirildi.




Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Property Awards - European ödüllerinin gala ve ödül töreni 14 Ekim Salı günü Londra’da gerçekleştirildi.


ÖDÜL BURSA’DA

SİNPAŞ GYO BURSA MODERN bu yarışmada Residential Development for Turkey dalında ‘Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi' ödülüne layık görüldü. Sinpaş GYO Bursa Modern, kazandığı ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer, Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, Sinpaş GYO Bursa Bölge Koordinatörü Oktay Şeref Rendecı, Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç'ün katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı ile Ulusal ve Yerel Basın Mensupları ile paylaştı.



BURSA MODERN, EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN KONUT PROJESİ SEÇİLDİ


Dünya çapındaki gayrimenkul endüstrisini yenilik ve mükemmellikle tanıştırmak ve bu konuda uluslararası bir standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen International Property Awards’m 70 kişüik jürisi Lord Best Önderliğinde, ödül alan projelerin herhangi bir yarışmaya katılmamış en özel projeler arasından seçilerek değerlendirildiği ve Türkiye'den de bir çok projenin aday olduğu yarışmada bu sene ük defa sponsor olan Rolls Royce'un yarımda Yamaha, International Property & Travel ve mintaddres.com ödül töreninin en büyük destekçileri oldu. 93 ülke ve 2000 aday arasından kazandığı büyük ödülle son derece rekabetçi Avrupa gayrimenkul arenasında başarı elde eden Sinpaş GYO Bursa Modern, takdir toplayan bir Türkiye projesi olduğunu da bu ödülle ispatlamış oldu.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, ‘Tarihsel geçmişi, coğrafi konumunun avantajları ve sosyo-ekonomik yapısı ile Türkiye’nin gözbebeği Bursa'da 2008‘den bu yana beraberiz. Bursa Modern Projesi ile güzel Bursa'mızda çağdaş yaşam alanlarım hayata geçirme konusunda öncülük yaptığımız için mutlu ve gururluyuz. Bugünün bizler için ayrıca bir önemi daha var, 2014 yılı başlarında hazırlamış olduğumuz kapsamlı bir tanıtım üe başvuruda bulunduğumuz International Property Awards ödüllerinde Konut Projesi geliştirme dahnda Highly Commended yani ‘En Tavsiye Edilen Konut Projesi’ ödülünü aldık’ dedi.


SİNPAŞ 40.YILINI YEPYENİ PROJELER İLE KUTLUYOR...


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer yaptığı konuşmada; Sinpaş GYO’nun Kasım 2014 dönemine kadar gerçekleştirdiği faaliyetler üe ilgili bilgi verdi. Gacamer konuşmasına ‘Bu yıl Sinpaş’ın 40. Yılı. Sektörde faaliyet gösteren Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO ve diğer iştiraklerimizle 40. Yılımızı kutluyoruz. 2014 yılında hem mevcut projelerimiz hem de lanse edeceğimiz yeni projelerle çok çalıştık, bu yıl 5 yeni projeyi hazırladık. Seçimlerden sonra EgeYakası’m lanse ettik. Projemiz çok ügi gördü-Hemen arkasından İncek Life projemizin kardeş etabı İncek Blue’yu lanse ettik ve şu ana kadar % 70 inin satışım gerçekleştirdik. Eylül ayında ise iki yeni projemizin ön satışlarına başladık. Biri  Ankara  İncek Green diğeri ise İstanbul Aydos Country.’ diye devam etti.


Konut ve Yapı Gazetesi 


Geri Dön