17 / 05 / 2024

Bursa Modern ödülü

Bursa Modern ödülü

Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Property Awards - European ödüllerinin gala ve ödül töreni 14 Ekim Salı günü Londra’da gerçekleştirildi.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Bursa Modern ödülü Haberi

Bursa Modern ödülü


Dünyanın sayılı gayrimenkul yarışmalarından birisi olarak kabul edilen, 2014-2015 International Property Awards - European ödüllerinin gala ve ödül töreni 14 Ekim Salı günü Londra’da gerçekleştirildi.


ÖDÜL BURSA’DA

SİNPAŞ GYO BURSA MODERN bu yarışmada Residential Development for Turkey dalında ‘Avrupa'nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi' ödülüne layık görüldü. Sinpaş GYO Bursa Modern, kazandığı ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer, Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, Sinpaş GYO Bursa Bölge Koordinatörü Oktay Şeref Rendecı, Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç'ün katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı ile Ulusal ve Yerel Basın Mensupları ile paylaştı.



BURSA MODERN, EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN KONUT PROJESİ SEÇİLDİ


Dünya çapındaki gayrimenkul endüstrisini...