01 / 05 / 2024

Bursa Beton'a 3 ödül!

Bursa Beton'a 3 ödül!

1998 yılından beri düzenlenen "Yeşil Nokta Çevre Ödüllerf'nde Bursa Beton'a 3 ödül birden geldi. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği "Yeşil Nokta Çevre Ödülle



1998 yılından beri düzenlenen "Yeşil Nokta Çevre Ödüllerf'nde Bursa Beton'a 3 ödül birden geldi. 

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği "Yeşil Nokta Çevre Ödülleri", İstanbul Edition Hotel'de düzenlenen bir törenle açıklandı. THBB üyesi beton tesislerinin bağımsız ekipler tarafından denetlenmesi süreci sonunda kriterleri yerine getiren tesisler ödül almaya hak kazandı. 


'ÇEVREYE DUYARLILIK DEVAM EDECEK' 


Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, ödül töreninde yaptığı konuşmada "Sektörümüzün ulaştığı nokta, birliğimiz ve sektörümüz için gurur kaynağıdır" dedi. Yalova, Bandırma ve Edremit tesisleri ile üç tane birincilik ödülü alan Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar ise "Çevreye duyarlı bir şirket olarak bu konudaki çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. 

Bursa Hakimiyet



Geri Dön