27 / 04 / 2024

Soyak'a Sign of the City Awards'tan 3 ödül!

Soyak'a Sign of the City Awards'tan 3 ödül!

Sign of the City Awards'ta 3 ödül kazanan Soyak. ekip olarak sahbeye çıkarak başarılarını kutladı. Soyak En İyi Rezidans (Tamamlanan), En İyi Pazarlama Kampanyası (Devam eden) ve En iyi Müstakil Konut Projesi (Devam eden) dallarında ödüle değer görüldü.



Sign of the City Awards'ta 3 ödül kazanan Soyak. ekip olarak sahbeye çıkarak başarılarını kutladı. Soyak En İyi Rezidans (Tamamlanan), En İyi Pazarlama Kampanyası (Devam eden) ve En iyi Müstakil Konut Projesi (Devam eden) dallarında ödüle değer görüldü. 


HÜRRİYET'irı öncülüğünde bu yıl ilki gerçekleştirilen 'Sign of the City Awards'ta Soyak 3 ödül birden kazandı. Şirketin, Soyak Siesta Blue, Soyak  İzmir  İzmir ve Soyak Soho projeleri kendi alanlarında lider oldu. 

BU yıl ilki gerçekleşen Sign of the City Av/ards'da 199 finalist yarıştı. Yarışmanın ödülleri 6 Kasım'da Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gayrimenkul sektörü temsilcisinin yoğun ilgi gösterdiği gecede Soyak: Soyak Siesta Blue. Soyak İzmir İzmir ve Soyak Soho projeleriyle 3 odul birden kazandı. 


ÖDÜLLÜ PROJELER 

'En iyi Rezidans' kategorisinde "Tamamlanmış Projelerde" ödül kazanan Soyak Soho oldu. Soyak Soho istanbul'un en merkezi noktası Zincitlikuyu'da konumlanıyor. Soyak Soho. 77 daire. 1.635 metrekare ofis kullanımına ait bahçe alanıyla toplam 4 bin 40 metrekare ofisten oluşan, yeşil bina olarak inşa edilen. LEED Gold sertifika sahibi butik ve karma bir rezidans projesi. En iyi Pazarlama Kampanyası kategorisinde "Devam Eden Projelerde" Soyak Siesta Blue ödüle layık görüldü. Soyak Siesta Blue yeşil site olarak tasarladık ve uluslararası LEED Silver SerÜfika adayı oldu. En İyi Müstakil Konut Kategorisinde "Devam Eden Projelerde" ödülü alan Soyak İzmir İzmir pıojesi ödül kazandı. Guzelbahçe'de 218 villadan oluşan bir projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte müstakil villalar yer alıyor. 


EN İYİYİ ARAMAYA DEVAM

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel "Bu kadar prestijli bil yarışmada 3 ödül birden kazanmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Soyak olarak 50 yılı aşkın bir süredir projelerimizle Türkiye'yi ev sahibi yapıyoruz. Bu ödüller de bizim için başarımızın da bir anlamda tescillenmesi. Soyak olarak, yaşamın sürdürülebilirliği konusunda çok taraflı gayretlerimiz var.Bunun için hep en iyiyi aramaya devam edeceğiz. Geleceğe olan sorumluluğumuzla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın takdiri olarak saydığımız bu ödüllerde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. Bu yıl ilki düzenlenen Sign of the City Avvards'ın sonuçlan 3 aşamalı bir değerlendirme surecinden soma belirlendi. Yanşmannın stratejik partneri EY Türkiye'nin yaptığı teknik değerlendirmede, başvurularının tam ve eksiksiz olması ve kriterlere uygunluğu incelendi, ikinci aşamasında ise juri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından online olarak yaptığı on elemeyle her kategori için 5 finalist belirlendi. Final aşamasında ise Jüri Başkanı Dr. Y. Müh. Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri. her kategoıide tamamlanmış ve devam eden proje olarak 2 odul sahibini seçti. "Sign of the City Awards"ta "Yılın Fark Yaratanı" ve "En iyi Konsept Mimari Tasarım" hariç 16 kategoride 24 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödülü sahiplerini buldu. 


Yarışma itici güç olacak 

BUGUNE kadar gayrimenkul sektörünü her açıdan ödüllendiren bir yarışma yapılmadığını söyle yen Emre Çamlıbel. "Sign of the City Avvards'ın gayrimenkul sektöründe projeleri ödüllendiren ülkemizin en prestijli ödülü olacağına inanıyoruz. Yarışma gayrimenkul sektöründeki firmalar için de itici güçlerden biri olacak" dedi. Çamlıbel. projelerin akademisyenlerden ve sivil toplum kuruluş lan temsilcilerinden oluşan bir jüri tarafından titizlikle seçilmesinin ödülün saygınlığını ve önemini perçinlediğine dikkat çekti. 


Hürriyet Sign of City Awards eki


Geri Dön