05 / 05 / 2024

Bursa Müşküle Köyü Camii

Bursa Müşküle Köyü Camii

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Müşküle Köyü’nde inşaat çalışmalarını inceledi. Başkan Altepe, Müşküle Köyü’ndeki tarihi caminin,inşaat çalışmalarına başlandığını ve kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Dolar alalım mı, satalım mı? Kıyıda köşede 1 dolarınız bile varsa acil bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolardaki agresif hereketlilik devam ederken vatandaşlar, dolar alalım mı, satalım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Kıyıda köşede 1 doalrınız bile varsa acil bakın. İşte merak edilenler.

Burcu Kara, Bursa'daki köy evini yeniledi!

Başarılı oyuncu Burcu Kara, Bursa İznik'teki köy evini baştan aşağı yeniledi...

Bursa'da binalar tek tek yıkıldı! Ulu Cami'nin önü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında yıkımların etap etap sürmesinin ardından tarihi hanlar da ilerleyen zamanda caddeden görülüyor.

Bursa’daki tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Bursa’daki metruk binaların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda Bursa Osmaniye Mahallesi’ndeki metruk bina ekipler tarafından yıkıldı.

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Bursa'da insanlık köyü inşa ediliyor!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Nalınlar Mahallesi'nde bungalovlardan oluşan 3 "insanlık köyü" inşa ediliyor. Yeni proje ile uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele edilecek.

Bursa Müşküle'deki tarihi cami yeniden inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Müşküle'de yer alan tarihi camiyi yeniden inşa etti.

Bursa Aksu Köyü’ndeki tarihi okul yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce ‘Osmanlı son dönemi ve Cumhuriyet yıllarında Bursa’nın en merkezi konumlarından biri olan’ Aksu Köyü’nün tarihi okul binasında sürdürülen restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Aksu Köyü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aksu Köyü Müzesi, yaklaşık 1 ay sonra yapılacak açılışı için gün sayıyor.

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Bursa Müşküle Köyü Camii Haberi

Bursa Müşküle Köyü Camii

Ramazan ayının her akşamını farklı bir ilçede geçirip, vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik iftarı öncesinde de Müşküle Köyü’nde inşaat çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen tarihi camide incelemelerde bulundu.


Bursa’nın bir bütün olarak kalkınmaya devam ettiğini, her geçen gün yaşanabilir bir kent olma yolunda gelişme kaydettiğini belirten Başkan Altepe, 17 ilçe 1070 mahallede tarihi ve kültürel mirasa yönelik örnek projeler geliştirdiklerini söyledi.


Müşküle Köyü’ndeki tarihi caminin,inşaat çalışmalarına başlandığını ve kaba inşaatın tamamlandığını söyleyen Başkan Altepe, tarihi caminin yaz ayları içerisinde ibadete açılacağını açıkladı. Şu anda Bodrum katında namazların kılınabildiğini vurgulayan Başkan Altepe, “İnşallah Müşküle’ye yakışır bir inşaat olacak. Eski mimarisine uygun haliyle, çevre düzenlemesi ve şadırvanlarıyla bölgeye değer katacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun”...