06 / 05 / 2024

Bursa Nilüferde yeşil bina eğitimi

Bursa Nilüferde yeşil bina eğitimi

Nilüfer Belediyesi, hizmet binalarının ve vatandaşın yapacağı yeni binaların daha çevreci olması, doğaya uyumlu hale getirilmesi amacıyla Yeşil Binalar ve Sertifikasyon Süreci eğitimi düzenledi.

Bursa Nilüfer'de 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı 13 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Nilüfer'de 21.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 13.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 2 adet arsayı toplam 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Limak’ın Yeşil Dönüşüm Ormanları şimdi de Bursa’da kök salacak!

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması ve tüketilen kağıt miktarını dengelemek için başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale’den sonra Bursa’da da hayata geçirilecek...

Bursa Nilüfer'de 6.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı 6 milyon 726 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 5.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 697 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Nilüfer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Bursa Nilüfer'de 16.5 TL'ye satılık 4 arsa!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 4 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Mart'ta yapılacak..

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı!

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı. Bursagaz’ın Genel Müdürlük binası, Bursa kent merkezinde LEED-çevre dostu bina sertifikası alan ilk bina olarak kayda geçti.

Bursa Nilüferde yeşil bina eğitimi Haberi

Bursa Nilüferde yeşil bina eğitimi

Nilüfer Belediyesi, hizmet binalarının ve vatandaşın yapacağı yeni binaların daha çevreci olması, doğaya uyumlu hale getirilmesi amacıyla Yeşil Binalar ve Sertifikasyon Süreci eğitimi düzenledi. Bazı ülkelerin çalışma başlattığı 'Yeşil Bina' kavramı, öncü ve lider olmanın sorumluluğuyla hareket eden Nilüfer Belediyesi tarafından da mercek altına alındı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde Nilüfer Belediyesi Meclisi Çevre ve Kırsal Alan Komisyonu, imar ve Bayındırlık Komisyonu ile Eneıji Bürosu'nun düzenlediği Yeşil Binalar ve Sertifikasyon Süreci eğitimine meclis üyeleri, başkan yardımcıları, idari amirler, plan ve proje müdürlüğü personeli katıldı. İnşaat Yüksek Mühendisi M. Tolga Özdemir tarafından verilen eğitimde Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilmiş Çevreye Duyarlı Yapı Sertifikası LEED ve süreç bilgileri verdi. LEED ve kategorileri, süreçleri, LEED uzmanının projedeki rolü, maliyeti, kazandırdıkları gibi...