28 / 04 / 2024

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletme

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletme

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, köprü ve kavşak, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun sorun haline geldiği mevcut yollar da yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bursa Orhaneli projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Bursa Orhaneli alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den Bursa Orhaneli'ne 148 konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan TOKİ, Bursa Orhaneli'nde 148 adet konut inşa edecek.

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, köprü ve kavşak, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun sorun haline geldiği mevcut yollar da yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Mudanya Kavşağı´nda mutlu son!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya’dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletme Haberi

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletme


Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, köprü ve kavşak, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun sorun haline geldiği mevcut yollar da yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor. Şehit içi trafiği olumsuz etkileyen en önemli kavşaklardan biri olan Orhaneli kavşağındaki yığılma da pratik uygulamalarla ortadan kaldırılıyor. Özellikle İzmir yolu gidiş istikametinde batçığı kullanmayıp, Orhaneli Kavşağı’nı kullanacak araçların neden olduğu yoğunluk, şerit genişletme çalışması ile ortadan kaldırılacak. Bunun yanı sıra kavşak ortasındaki göbek de kaldırılarak, Ankara yolu üzerindeki Polis Okulu Kavşağı’nda olduğu gibi aynı anda çok daha fazla araca geçiş yapma imkanı sağlayacak şekilde düzenlenecek.


Zaman kaybına son

İzmir yolu giriş istikametinde Orhaneli Kavşağına girecek araçlar için yapılan şerit genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye...