05 / 07 / 2024

Bursa Orhangazi müteahhitler

Bursa Orhangazi müteahhitler

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi.

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

Bursalı müteahhitler yüksek faiz, enflasyon ve kurdan rahatsız!

Bursa’da inşaat sektörü temsilcileri döviz kurlarında yaşanan düşüşün demir dışında diğer yapı malzemelerine yansımadığını dile getirerek, müteahhitler için sürdürülen işlerde fiyat farkı ve fesih kararnamesi çıkarılması için talepte bulundu.

Bursa Orhangazi'deki projelere Orman Müdürlüğü'nden onay!

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin turizme yönelik projeleri Orman Genel Müdürlüğü'nde onaylandı. Başkan Çağlayan, en kısa sürede ihaleye çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.

Bursa Orhangazi'deki müteahhitler dernekleşiyor!

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasında!

Bursa Orhangazi'de yapımı tamamlanan ve hafta sonu acil servisi ile hizmet vermeye başlayan Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binası, poliklinikler ve diğer tüm servisleri ile hizmet vermeye başlıyor.

Bursa Orhangazi'de 4.2 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı mülkiyetinde bulunan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.13 Temmuz Çarşamba günü ihalesi yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 241 bin 977 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı.

Bursa Orhangazi'deki kaymakamlık ve lojman binası yıkılacak!

Bursa Orhangazi Belediyesine devredilen eski kaymakamlık lojmanı yıkılacak. Bursa Orhangazi Belediyesi'ne devredilen eski kaymakamlık lojmanında yıkım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Türk müteahhitler yurtdışında 69 proje üstlendi!

Taahhüt işlerinde dünya ikincisi Türk müteahhitler, yılın ilk 6 ayında yurtdışında 8,2 milyar dolarlık 69 proje üstlendi.

Türkiye Müteahhitler Birliği: Konut piyasası 2015'te canlı

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) 2015 yılı ikinci çeyrek analizini açıkladı. Raporda, inşaat sektöründe üretimin 2014 ikinci yarısından itibaren önemli ölçüde hız kestiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Selahattin Keten: Ehil olmayan müteahhitler sektöre zarar veriyor!

İnşaatta ehil olmayan müteahhitler sektörü olumsuz etkiliyor. Yeterli bilgi, donanım ve deneyime sahip olmayan kendilerine özgün bir tasarımları bulunmayan taklit ederek iş yapan müteahhitler sektörde haksız rekabet yaratıyor ve sektöre zarar veriyor.

Türk müteahhitler rotayı yurtdışına çevirdi!

Türk müteahhitler, Türkiye’de ihalelerde adil rekabet ortamı olmadığı görüşüyle rotayı yurtdışına çevirdi. Planların yüzde 83’ü yurtdışına yöneldi.

Bursa Orhangazi müteahhitler Haberi

Bursa Orhangazi müteahhitler

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi. 


Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanı Erol Hatırlı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Murat Öztürk, Yönetim Kurulu üyesi İslam Kurtiş, Orhan Kocabey ve Orhangazi TSO Danışmanı Rüştü Bozkurt, Nizamettin Alkan, Zeynel Salmaşur, İbrahim Ölmez, İzzet Sekban, Yusuf Kaçır, İbrahim Ünal, Murat Gül tekin, Ednan Bayram, Şaban Bayram, Erdal Koçyiğit ve Orhangazi Belediyesi İmar İşleri Müdürü Erkan İnce toplantıya katılım sağladı. 


Orhangazi TSO İnşaat Komitesi, öncesinde yapmış olduğu toplantılardaki ana gündem konularını belirleyerek, bu konular hakkında görüşmek üzere ilgili kurum ve kişilerle bir araya geldi. İnşaat müteahhitlerinin sorunlarını daha sistemli izleyebilmek ve kamuoyunda etkinliği artırmak ve imar planlarının hazırlanmasında ve plan revizyonlarının yapılması...