29 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı.



Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı. Hastane İnşaat Şefi Mustafa Taş ise tüm çalışmaların ocak sonunda sona ereceğini, ardından da hastanenin  TOKİ  Başkanlığı’na teslim edileceğini bildirdi.


TOKİ Konutları Bölgesi’ndeki 29 dönümlük arazi üzerine yapılmaya 2014 Nisan ayında başlanan yeni Devlet Hastanesi’nde son rötuşlar yapılmaya başlandı. İnşaat yapımını üstlenen Taşlar Yapı İnşaat LTD. ŞTİ. Hastane inşaat Şefi Mustafa Taş, konu ile alakalı olarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hastane inşaatında sona gelindiğine dikkat çeken Taşlar ‘yaklaşık 1,5 yıl önce başladığımız hastane inşaatında son rötuşlar yapılıyor. Kaba ve ince inşaat çalışmaları sonar erdi. İç tarafların bir kısmında boya badana işleri yapılıyor. Bunlarda kısa zaman içerisinde son bulacak.’ Diye konuştu.


20 BİN M2’LİK ÇEVRE DÜZENLEMESİ


Son rötuşlarda çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Taşlar, ‘yaklaşık 20 bin M2’lik alanda çevre düzenlemesi çalışmaları için start verdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Düzenlenen çevrede parke çalışması, yeşil alan ve kamelya gibi alanlar eklendi.’şeklindeki ifadelerine yer verdi.


TAHMİNLER NİSANI GÖSTERİYOR


Hastanenin çevre düzenleme çalışmalarının son bulması halinde TOKİ Başkanlığı’na hastaneyi bitmiş olarak teslim edeceklerini sözlerine ekleyen Taş, ‘TOKİ’ye teslim edildikten sonra TOKİ Daire Başkanlığı hastaneyi Sağlık Bakanlığı’na teslim edecek. Eski hastanenin buraya taşınması derken öyle düşünüyorum ki yeni Orhangazi Devlet Hastanesi yeni yılın Nisan ayında kullanılmaya başlanacak.’şeklindeki ifadelerine yer verdi.


DOĞALGAZ VE SU BEKLİYORUZ


Ve son olarak hastane inşaatında bağlanması gereken doğalgaz ve su işlemlerinin yapılması beklendiğini bildiren Taş, yapılan çalışmaların daha da hızalması için Armagaz ve BUSKİ yetkililerin bir an önce çalışmalara başlaması gerektiğine vurgu yaptı.


Tuna Gazetesi


Geri Dön