06 / 05 / 2024

Bursa oteller

Bursa oteller

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ait 40 bin 961 metrekarelik alanda kaba inşaatı tamamlanmış, 2002 yılından bu yana boş Yeni Çelik Palas Oteli'nin ihalesi yapıldı.

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Bursa Uludağ'daki otopark sıkıntısı çözüldü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. ve 2. Oteller Bölgesi’ne kazandırılan toplam 1400 araçlık 3 otopark, her yıl yaşanan keşmekeşin önüne geçerek Uludağ’a yakışan bir görüntü oluşturdu.

Bursa teleferik terminal binalarındaki dükkanlar kiraya verilecek!

Bursa Teleferik A.Ş., Sarıalan ve Oteller Bölgesi teleferik terminal binalarında yer alan 23 adet dükkan için talep toplama dönemine başladığını yaptığı yazılı açıklamayla bildirdi.

Bursa'da teleferik hattı bakıma girdi!

Bursa’da açılışından bu zamana kadar yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği teleferik hattındaki bakım, vatandaşı çileden çıkardı. Sarıalan ve oteller Bölgesi arasındaki teleferik hattı ’bin 500 saatlik kullanım’ bakımına girdi.

Uludağ teleferik hattı Oteller Bölgesi’ne yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa’da ulaşıma köklü çözümlerle nefes aldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ ’a ulaştıran teleferik, Oteller Bölgesi ’ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Dünyanın en uzun teleferiği Bursa'da olacak!

Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı marka bir kent haline getirmek maksadıyla sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde yenilenen teleferik oteller bölgesine uzanıyor. yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları belediye başkanı inceledi...

Bursa'nın tanıtımı için 200'ü aşkın seyahat acentesi toplanacak!

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

Bursa'da teleferik çalışmalarının 2. etabında sona gelindi!

‘Daha yaşanabilir ve daha ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kente değer katan teleferiğin yılbaşından itibaren Oteller Bölgesi’ne ulaşacağını söyledi.

Bursa teleferik projesi Uludağ oteller bölgesine ulaşım sağlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa'dan teleferiğe binen vatandaşlar 22 dakikalık yolculukla Uludağ'daki kayak pistinin önüne kadar ulaşacak. Bu konforu yılbaşından itibaren sunacağız" dedi

Teferrüç Sarıalan teleferik hattı Oteller Bölgesi'nde 17 Ekim'e kadar seferler iptal!

Bursa Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan ve Haziran ayında Teferrüç – Sarıalan arasında yolcu taşımaya başlayan teleferik hattının, Oteller Bölgesi etabıyla entegrasyonu için 14 – 17 Ekim tarihleri arasında teleferik seferi yapılamayacak.

Bursa'ya yeni teleferik hattı!

Teleferik inşaatının ağaç kesilmeden 1 Aralık 2014 tarihine kadar tamamlanacağını ifade eden Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü Burhan Özgümüş, 186 kabin ile günde 13 bin kişiyi oteller bölgesine taşıyacaklarını söyledi...

Recep Altepe: Uludağ Oteller Bölgesi’ne teleferikle kısa sürede ulaşım sağlanacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BursaRay ’ın Gökdere İstasyonu ’na yapılacak olan teleferik istasyonuyla Bursa’nın kalbinden Uludağ Oteller Bölgesi’ne teleferikle kısa sürede ulaşımın sağlanacağını müjdeledi.

Bursa oteller Haberi

Bursa oteller

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına (SGK) ait olan 40 bin 961 metrekarelik alanda kaba inşaatı tamamlanmış halde 2002 yılından bu yana atıl duran Yeni Çelik Palas Oteli'nin ihalesi yapıldı. İhaleye Alt Dış Ticaret A.Ş, ASR Ceylan İnşaat A.Ş. ile Aypo Tüketim Malları A.Ş. firmaları katıldı. İhalede en yüksek teklifi 73 milyon 700 bin lirayla Alt Dış Ticaret verdiği kaydedildi. 


İnşaatına 1988 yılında başlanan Yeni Çelik Palas Oteli 2002 yılından bu yana atıl vaziyette duruyordu. 241 odalı Yeni Çelik Palas Oteli'nin, Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü ile Raffles International Limited (Swissotel) arasında 2002 yılında imzalanan sözleşme gereğince Raffles International Limited tarafından işletilmesi planlanıyor. "Swissotel Bursa" adı altında modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra 15 yıl süreyle işletilmesi hüküm altına alınmış, ancak gerekli modernizasyon Emekli...