28 / 04 / 2024

bursa otopark

bursa otopark

Bursa Uludağ Üniversitesi eğitim birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yakınına Sosyal Yaşam Merkezi ile kapalı otopark yapılacak. Hasılat paylaşımı modeliyle yapılacak merkez için Başbakanlık 21 Eylül'de ihale izni verdi.

Bursa'da 800 araçlık otopark hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

BURBAK, park sorununu tower parklarla çözecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Bursa Bakım Onarım, Ulaşım, Toplu Taşım İşletmeciliği (BURBAK), şehirdeki otopark sorununu tower parklarla çözmeyi hedefliyor. BURBAK ile otoparklara köklü çözümler üretiliyor...

Bursa'da Ringopark, otopark sorununu çözdü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu çözmek için hareketli katlı otopark sistemini Bursa'ya taşıdı

Bursa'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 532 ada, 76 Parsel Üzerinde bulunan Katlı Otopark altında bulunan Bursa Caddesi No: 42/A adresindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Bursa Kestel otoparkı Eylül’de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak Kestel’e kazandırılan katlı otopark ve pazar alanında inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor…

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Bursa Mudanya’da büyük dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya’daki parklanma sorununun çözümü için bazı proje hazırlıklarına başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan stadyumu başka bir yere taşıyıp, bu alana yer altına iki katlı otopark, üst kısma ise ayrıcalıklı bir yaşam alanı inşa edecek.

Bursa Emir Sultan'a otopark takviyesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

bursa otopark Haberi

bursa otopark

Yaklaşık 50 bin metrekarelik taban üzerine yapılacak ve 132 bin metrekare toplam kullanım alanına sahip olacak Sosyal Yaşam Merkezi ve kapalı otopark işletimi için 21 Eylül'de ihaleye çıkarılacak. Hasılat paylaşımı modeliyle finanse edilecek Sosyal Yaşam Merkezi ve kapalı otopark, ihaleyi alan firma tarafından 24 yıl işletildikten sonra tamamen Uludağ Üniversitesi'ne geçecek. Firma, işletme süresince Uludağ Üniversitesine pay verecek. Firmanın hemen işe başlamasıyla Görükle Kampüsü, iki yıl sonra öğrenci, personel ve halkın tüm ihtiyaçlarının bu merkezden kolaylıkla karşılanabildiği bir cazibe ve çekim merkezi haline gelecek.


Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Üniversitemize 45-50 dönümlük arazı üzerine 132 bin metre karelik kapalı alanda hayat getirecek yaşam merkezinin projesi bitti. İhalesi 21 Eylül'de sonuçlanacak. Bu projenin 44 bin metre karesi işletici tarafından işletilecek. En...