05 / 05 / 2024

bursa otoyolu açılış

bursa otoyolu açılış

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'yı ulaşım ve sağlıkta bir üst lige taşıyacak iki muazzam projenin resmi açılışlarını yaptıklarını açıkladı.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Bursa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Bursa'da açılışa geçilen Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni ile hizmete açıldı. 

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu açıldı!

Menemen - Aliağa - Çandarlı Otoyolu'nun açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak!

İzmir'in kuzey aksında, trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak olan 96 kilometrelik Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

bursa otoyolu açılış Haberi

bursa otoyolu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bursa İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bursa'yı ulaşım ve sağlıkta bir üst lige taşıyacak iki muazzam projenin resmi açılışlarını yaptıklarını anlatan Erdoğan, bunlardan birinin 426 kilometre uzunluğundaki İstanbul, Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir otoyolu olduğunu söyledi.

Erdoğan, 2010'da başladıkları ve bugüne kadar Osmangazi Köprüsü gibi birçok önemli kısmını devreye aldıkları otoyolun kalan 192 kilometresini de bugün hizmete açtıklarını ifade etti.

Böylece daha önce 8,5 saati bulan İstanbul-İzmir arasındaki yolculuğu 100 kilometre kısaltmak amacıyla 3,5 saate düşürdüklerini belirten Erdoğan, "Kamu-özel iş birliğiyle gerçekleştirilen bu devasa projenin yatırım tutarı 11 milyar dolardır. Projenin inşa sürecinde devletin kasasından tek kuruş çıkmamıştır. Bay Kemal, bir daha hatırlatayım 11 milyar dolardır ve devletin kasasından...