09 / 05 / 2024

bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı mı

bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı mı

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gde Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatih Göl, Furkan Göl, Mesut Denizci ve Şaban Göl ortaklığında kuruldu.

Bursa'da görüntü kirliliğine neden olan binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çekirge Teras Projesi ile kentin siluetini bozan yapıların yıkım işlemleri devam ediyor. 

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Bursa'da göçme tehlikesi olan konutlar tahliye edilecek mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bursa'da meydana gelen heyelan ve sel felaketinin ardından binaların tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den 6 millet bahçesi için ihale! 

TOKİ, 24 Mart'ta Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi, 25 Mart'ta Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi, 26 Mart'ta Bursa Osmangazi Gökdere Millet Bahçesi'nin ihalelerini gerçekleştirecek. 

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Bursa'da gündem Orhangazi İmar Planı!

CHP Bursa Milletvekili, TBMM Divan Kâtip Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhangazi Gedelek Turşu Festivali'nde düzenlenen konuşmada iptal edilen 1/25 binlik Orhangazi İmar Planı nedeniyle dükkanların risk altında olduğunu ifade etti.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Panorama 1326 Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin Bursa’nın yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Bursa, çok güzel ve çok etkileyici muhteşem bir eser kazandı” dedi.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı mı Haberi

bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı mı


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi İlçesi’nde hayata geçirilen İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu, açıldı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak,  “Bu güzel günde hayırlı bir açılış için bir araya geldik. Kültür ve medeniyet kenti Bursa’nın kalbine güzel bir öğrenci yurdu kazandırdık” dedi.


Başkan Altepe son olarak,“Gözbebeğimiz olan gençlerimizin barınacağı ve her türlü eğitimi alacağı güzel bir merkez oldu. Bursa’ya ve eğitim camiasına hayırlı olsun. Bursa’nın farklı yerlerine Görükle’ye, Gemlik’e, Nilüfer’e ve tüm bölgelere de öğrenci yurdu kazandırmaya devam ediyoruz. Eğitime destek veriyor, gençlerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin geleceği olan gençlerimiz için büyük bir heyecan içindeyiz” diye konuştu.


Bursa Büyükşehir...