27 / 04 / 2024

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi İlçesi’nde hayata geçirilen İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu, açıldı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak,  “Bu güzel günde hayırlı bir açılış için bir araya geldik. Kültür ve medeniyet kenti Bursa’nın kalbine güzel bir öğrenci yurdu kazandırdık” dedi.


Başkan Altepe son olarak,“Gözbebeğimiz olan gençlerimizin barınacağı ve her türlü eğitimi alacağı güzel bir merkez oldu. Bursa’ya ve eğitim camiasına hayırlı olsun. Bursa’nın farklı yerlerine Görükle’ye, Gemlik’e, Nilüfer’e ve tüm bölgelere de öğrenci yurdu kazandırmaya devam ediyoruz. Eğitime destek veriyor, gençlerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin geleceği olan gençlerimiz için büyük bir heyecan içindeyiz” diye konuştu.


Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön