09 / 05 / 2024

bursa erkek öğrenci yurtları

bursa erkek öğrenci yurtları

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacak! İşte başvuru tarihi ve tüm detayları...

Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvurular başladı mı, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Polis Akademisi tam 2 bin 500 öğrenci alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. Söz konusu ilan bugünkü Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Osmaniye'ye bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Osmaniye’de bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak. Osmaniye’de faaliyet gösteren mevcut kız ve erkek öğrenci yurtlarının haricinde bin kişilik yurt için çalışmalara başlandı.

Bursa'da 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yer tahsisiyle hayırsever işadamı Sertaç Karaalp tarafından Görükle’de yaptırılan kız öğrenci yurdunun kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 1.296 kişilik yurt!

Antalya Büyükşehir , Akdeniz Üniversitesi merkez yerleşkesinin yanına toplam bin 296 öğrenci kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdu yapacak.

bursa erkek öğrenci yurtları Haberi

bursa erkek öğrenci yurtları


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmangazi İlçesi’nde hayata geçirilen İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu, açıldı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak,  “Bu güzel günde hayırlı bir açılış için bir araya geldik. Kültür ve medeniyet kenti Bursa’nın kalbine güzel bir öğrenci yurdu kazandırdık” dedi.


Başkan Altepe son olarak,“Gözbebeğimiz olan gençlerimizin barınacağı ve her türlü eğitimi alacağı güzel bir merkez oldu. Bursa’ya ve eğitim camiasına hayırlı olsun. Bursa’nın farklı yerlerine Görükle’ye, Gemlik’e, Nilüfer’e ve tüm bölgelere de öğrenci yurdu kazandırmaya devam ediyoruz. Eğitime destek veriyor, gençlerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin geleceği olan gençlerimiz için büyük bir heyecan içindeyiz” diye konuştu.


Bursa Büyükşehir...