03 / 05 / 2024

bursa sahilleri turistik tesisler

bursa sahilleri turistik tesisler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı ile 88 kilometrelik sahil bandına sahip olan Bursa’da denizin farkına bu dönem varıldığını söyledi...

Bursa'da 73 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan beş yıldızlı turistik otel ve arsası 73 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Bursa sahilleri sağlıklı bir altyapıya kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillere yeni bir vizyon kazandırırken sağlıklı bir altyapı için bu bölgeleri içme suyu hatlarının ardından kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve arıtma tesisleri ile donatıyor.

Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası Projesi hayata geçiyor!

Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarının başında gelen Ördekli Kültür Merkezi ile Tayakadın Camii arasında kalan bölge, Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje ile cazibe merkezi haline gelecek.

Arap turistler Bursa'yı tercih ediyor!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turistin yine Bursa'yı tercih ettiğini belirterek, kentteki turistik tesislerin dolduğunu söyledi.

Bursa'da emsal artışı ile örnek dönüşüm başlıyor!

Bursa’daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor...

Bursa'da emsal artışıyla dönüşüm başlıyor!

Konaklama tesisi meselesine turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çare bulan Bursa Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de yapacak.

Bursa'da emsal artışı ile 'örnek dönüşüm' başlıyor!

Bursa'daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Recep Altepe: Bursa kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olacak!

Bursa’daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Bursa Belediyesi sahilleri yeniliyor!

Uludağ’dan göllere, şelalelerden tarihi ve kültürel mirasa kadar Bursa’nın sahip olduğu zenginliği en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, şehrin deniz turizminden de hak ettiği payı alabilmesi hedefiyle sahillerde de hummalı bir çalışma başlattı.

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

Münir Karaloğlu: Bursa'da turizm daha da gelişecek!

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

Bursa Karacabey sahilleri turizme kazandırılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

bursa sahilleri turistik tesisler Haberi

bursa sahilleri turistik tesisler


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı ile 88 kilometrelik sahil bandına sahip olan Bursa’da denizin farkına bu dönem varıldığını, hayata geçirecekleri projelerle Bursa sahillerinin Akdeniz sahillerini aratmayacağını söyledi.


Bursa’da yaşayanların bile düne kadar denizin farkında olmadığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tarihi ve kültürel miras ile Uludağ gibi turizm potansiyeli yüksek olan bölgeler gibi sahillerde yaptıkları çalışmalarla Bursa’nın aynı zamanda bir deniz kenti olduğunu herkese gösterdiklerini kaydetti. BUDO ve deniz uçağı seferleriyle Bursa’nın bir deniz kenti olduğunu Türkiye ve dünyaya gösterdiklerini dile getiren Başkan Altepe, "Yaklaşık 8,5 kilometrelik Mudanya Güzelyalı sahil düzenleme projemiz ihale aşamasına geldi. Yakında uygulamaları başlatıyoruz. Bunun yanında Karacabey Boğazı Bayramdere mevkiinin tüm doğal güzelliklerini ortaya çıkaracak projeleri hazırlıyoruz. Mudanya, Tirilye...