25 / 08 / 2024

bursa satıklık daire

bursa satıklık daire

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Kumova Bademli Evleri toplam 70 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projenin 55 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı. Kumova Bademli Evleri Mart 2015' te satışta olacak.

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Konutların büyüklükleri 79 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor...

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Emekliye özel 184 konutun satışa çıktığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Metroya 600 metre, sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor.

DKY Sahil satılık daire!

Toplam 140 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tamamı Adalar manzaralı olarak tasarlandı. Projenin ön talep süreci devam ediyor. DKY Sahil satılık daire daire büyüklükleri 128 metrekareden başlıyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Soyak Konforia Rezidans satılık daire!

Soyak Konforia Rezidans satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projede konutların büyüklükleri 50 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Avrupa Konutları Kale satılık daire fiyatları!

Avrupa Konutları Kale satılık daire fiyatları 632 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire fiyatları, evlerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

W Roof satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başladığı proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası taşıyor. W Roof satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar değişiklik gösteriyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Prestij Elit satılık daire!

Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık daire!

Akfen İnşaat imzasıyla Ankara'da yapılan İncek Loft Gölbaşı Evleri satılık daire büyüklükleri 71 metrekareden başlayıp 562 metrekareye kadar ulaşıyor. 1.199 dairenin yer aldığı projede anahtar teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

bursa satıklık daire Haberi

bursa satıklık daire

Kumova Bademli Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Projedeki binalar 3 kattan şeklinde yükseliyor.


Kumova Bademli Evleri projesi içerisinde özel havuz, kapalı otopark, 4 adet açık 1 adet kapalı yüzme havuzu, lokal, fitness center, 3 adet çocuk parkı, basketbol sahası gibi sosyal seçenekleri de yer alıyor.


Kumova Bademli Evleri Mart 2015' te satışta olacak. toplam 157 konut ve 19 adet teraslı villa yer alıyor. Proje Bursa İl' inde yükseliyor.


Kumova Bademli Evleri iletişim

Adres:Plaza Kumova (Carrefour Yanı) 6.Kat No.7/37 Nilüfer-Bursa

Telefon:+90 224 451 39 39

E-Posta:[email protected] /* */ /*