04 / 05 / 2024

Bursa Seyrü-Sefa Evleri mail adresi

Bursa Seyrü-Sefa Evleri mail adresi

Lik Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Seyrü-Sefa Evleri 2 projesi 2 etap şeklinde yükseliyor. 1. etabında 36 adet, 2. etabında ise 32 adet dairenin bulunduğu proje Bursa İl'i Mudanya Halitpaşa Mahallesinde yükseliyor.

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Akhan tarafından kuruldu.

Bursa Hümahatun Evleri teslim edildi!

Yıldırım Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm marifetiyle Mevlana ve Ulus Mahallelerinde inşa edilen Hümahatun Evleri, gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Mavera Sefa konut fiyatları!

Mavera Sefa konut fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Mavera Sefa Evleri Topuzlar Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi...

Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi!

Mavera Sefa Evleri kişiye özel ödeme seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peki Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi ne zaman?

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları!

Orange City Evleri Bursa ev fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Orange City Bursa'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu tam liste!

TOKİ Bursa Gürsu Evleri'nde yer alan daireler için kura çekilişi bu sabah yapıldı. İşte 12 dairenin yer aldığı TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu tam listesi...

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Bursa Tuana Evleri'nde anahtar teslim heyecanı!

Bursa inşaat sektörünün belli başlı firmalarından Alpiş Group'un, İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi.

Bursa Seyrü-Sefa Evleri mail adresi Haberi

Bursa Seyrü-Sefa Evleri mail adresi

Daire tiplerinin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler ve 3 oda 1 salon normal daireden oluşan Bursa Seyrü-Sefa Evleri projesinde 1. etap 4 blok, 2. etap 6 blok şeklinde yükseliyor.


Daire alanlarının 87,75 metrekareden başlayıp 165,80 metrekareye kadar yükseldiği Bursa Seyrü-Sefa Evleri projesi Mudanya’nın en yüksek tepesinde konumlandırıldı. 


1. etabında 36 adet, 2. etabında ise 32 adet dairenin bulunduğu Bursa Seyrü-Sefa Evleri projesinin 4 bin 515 metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor. Dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunan proje Bursa İl'i Mudanya Halitpaşa Mahallesinde bulunuyor.


Ortak sosyal alanlar içerisinde Bursa Seyrü-Sefa Evleri projesinde açık ve kapalı spor salonu, kafeler, 2.5 kilometrelik yürüyüş alanları, otopark, yüzme havuzu, yeşil alanları gibi seçenekleri bulunuyor.


Bursa Seyrü-Sefa Evleri'nde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor ve...